Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, September 20, 2008

went out for dvd hunting


semalam pergi sect9 nak beli dvd.. pastu sampai2 je kedai dvd da nak tutup T_T
gambar atas : 2 orang budak itu membeli ais krim (tetamu jemputan : jiran depan rumah :P)


terang-benderang pintu masuk dia xD


starbucks pun banyak orang xDD


baju-baju raya untuk dibeli.. cough cough.
(bilakah dapat beli baju raya?? bilakahhhh----)


pastu diorang xpuas hati kedai tutup. nak singgah 7e beli komik.


lagi xpuas hati. singgah pulak kedai runcit. adoiyai.


pastu balik, internet slow gle.
x macam pagi2 ni, laju je :DD nampak sangat pagi2 xde orang bangun, tengah malam semua gigih main internet lolx.
oh btw ni dah 10 malam terakhir ^^

6 comments:

Nadia says:
at: September 21, 2008 at 11:04 AM said...

yep 10 malam terakhir~
silakan lebih banyak stay up (bukan untuk main internet cam saya *koffkoff* okeh) mana tau we hit the right night kan =D

dan 'ekspedisi dua orang budak' tu berakhir ngan kehampaankah? lol XD

oh oh, Starbucks ramai orang? rasanya kalau dah abes terawih tu, memana tempat yang camtu akan ramai...like my fam pg McD ari tu lepas terawih, diorang kata ramai gle orang. heheh.

wani ezryl * says:
at: September 21, 2008 at 2:27 PM said...

i tried to stay up once, earlier week (the malam keampunan?) pastu siang hari mengantuk gileee. *pengsan* yeah semoga sama2 hit the right night! xDD (kalau x pun, semoga ibadat sepanjang bulan ni diterimaNya) ^^

haha dua budak tu agak hampa tp at least diorg ada beli komik xD hari ni nk pergi carik dvd lagi! nk pesan apa2? ;]

yuppie, totally true. mn2 tmpt pun kalau malam2 gile penuh org. i din see the city became so alive mcm mlm smlm.

uShop says:
at: September 21, 2008 at 7:41 PM said...

wah2 byk pahale ni mengajak org stay up [beribadah] kat blog xD

adekah dvd sepi dh keluar?? <--aku yg x abis2 mencari ke'sepi'an xP

wani ezryl * says:
at: September 21, 2008 at 8:53 PM said...

haha baru balik kedai dvd td. sepi xde lg :P

uShop says:
at: September 22, 2008 at 6:19 AM said...

huhu mungkin sepi akan terus menyepi..

wani ezryl * says:
at: September 22, 2008 at 8:06 AM said...

tp crite 'apa kata hati' da out on dvd. maknanya crite 'sepi' akan muncul xlama lagi :P