Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, September 11, 2008

of pop-up cards and clouds

hari ni ada bazar hari khamis (or people call it flea market.. sy suka je panggil tu bazar hah haha) kat bawah ofis.

beli pop-up cards xD
macam effect bola yang ada air dengan salji kat dalam tu *what they call it??*
ada santas tergantung2 wahaha. sangat comel ^^


ni kad special sempena sukan olimpik hari tu kat beijing (sempena bunga api palsu dia tu ke? akaka :P)
fireworks' card. nice one ah xDD


pastu sempat pulak borak2 dengan orang jual kad tu.
dia cakap kat malaysia xde lagi orang buat pop-up card camni. semua import from japan; syarikat yang buat hello kitty tu (sy dalam hati fikir,.. wahah pasni kalau nak bisnes kad pop-up bolehlah contact diorang hahaha)

pastu dia da cadang2 nak buat kad pop-up sendiri untuk malaysia; macam hari raya ke, chinese new year.. i said it was a great idea. the first in malaysia! xD pastu tanya la, berapa banyak designer kad dia ada. dia cakap dia xde designer lagi.. (kenyit mata 8kali semoga korang faham) :PP neahh

SIRI AWAN KESEBELAS <--saja taruk nama camni :B
this reminds me of..

.
.
this



and this reminds me of..

.
.
this

cool eh xDD nature is cool!


oh oh hari ni TARA 3 da start!!
TARA=the amazing race asia. go watch if you're a fan! ;D

9 comments:

Nadia says:
at: September 11, 2008 at 8:09 PM said...

effect bola yang ada air dengan salji kat dalam tu
-- snowglobe kah, perkataan yang dicari itu?

kad-kad tu sume sangat cantek!! esp the fireworks one 8D

and awesome sky pics as always, siap banding ngan gambar lain XD

jon jonson says:
at: September 12, 2008 at 12:19 AM said...

fuh, jenuh qada' ur blog...
thats a prudent business opportunity...wanna marketing manager?

riken says:
at: September 12, 2008 at 8:07 AM said...

bagus buat business yg tak saturated lagi. aper tunggu lagi wani, hantar la resume/CV/folio/artwork kat dia org.

wani ezryl * says:
at: September 12, 2008 at 8:27 AM said...

nadia^ yoshh!! snow globe!! (mencarik perkataan itu!!) ahaha. thanks! xD

situ mmg banyak gile pop-up cards yg menarik. xmampu nk beli semua je T_T ohh i wanna open this kind of business!! :P

yah, awan2 bulan ni adalah agak entertaining.. lolx


jon^ lolx siap qada' :)) boleh jd marketing manager, but i hv nuthing to pay you at this moment lolx (a.k.a. xde duit :PP)


riken^ may b they'r looking for pop-up card designer, which i'm suck at :PP

dyan . says:
at: September 12, 2008 at 9:16 AM said...

wah.. di mana kah bazar hari khamis itu..
rasanya tengok dari gambar2 ni..
ofis kita macam dekat je.. haha..

luv the fireworks pop up card tu...

wani ezryl * says:
at: September 12, 2008 at 1:15 PM said...

bazar hari khamis kat plaza mont kiara xDD

yeah the pop-up card is fab! ^^

dyan . says:
at: September 12, 2008 at 4:04 PM said...

plaza mont kiara?
hmmm.. kena drive jugak la nak pegi sana..huhu..
sebab ofis saya kat damansara heights..

hmm.. mahal tak? hehe..

wani ezryl * says:
at: September 13, 2008 at 7:04 AM said...

oo kita satu kawasan la ek.. ahaha. pop-up xmahal sangat. macam yang biasa, below 5. yg splendid mcm fireworks tu rm8. depends on kehebatan kad tu.. akaka :P

jon jonson says:
at: September 13, 2008 at 2:08 PM said...

no need to pay, we're on profit sharing basis...u make it i market it