Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, September 27, 2008

mari cuci mata di MM/DT

hokeh semalam makan baik sikit, sebab hidang2 HAHAHA
(selama ni kitorang makan sempoi je :B)


the sedapest sold cucur in shah alam xD
(cikgu BI.. amponkan sy!!) wani punya.


ikan siakap 3 rasa, maisha. pedas, best2 ^^


kangkung goreng maisha. banyak gile dia kasi.


sotong goreng kunyit maisha. sekali dengan daging pun tersesat masuk sini :P
sorry ah bayang2 tu, x dapat dielak. ambience yang poor kat meja makan. bahaha.
(oh tu bayang2 sy tangkap gambar, btw) :b


cucur udang haret punya.


kebab haret punya.


ketupat lemang daging tetel, my dad & i punya xDD


falet dikacau ketika makan.
kole berisi air oren adalah kemestian :P


haret yang membentang plastik kebab dan makan camtu je.
(camni la nama dia makan yang sempoi.. hahaha)


carpet pun nak join jugak, tapi ko kena tunggu lepas kitorang habis makan, carpet! :P

7 comments:

hyfa hasan says:
at: September 27, 2008 at 7:38 AM said...

wah..
ikan siakap 3 rasa..
mcm best je tgk.. tp td sahur rasa makan ikan siakap kot..xsilap..
ni masak ke beli..hehee..

Nadia says:
at: September 27, 2008 at 7:51 AM said...

haha carpettt tunggu jap laa ek, kasi tuan ko makan dulu~
heheh.

wey cucur udang itu sedaplah~
*ni...tanda-tanda Oreo-high lagi ar ni...*

oh ada ke bayang-bayang kat udang goreng kunyit tu? tak perasan ar plak~ focus kat makanan lebih haha XD

kebab, lemang, air oren dalam kole (haha) -- weh best weh XDDD

wani ezryl * says:
at: September 27, 2008 at 8:01 AM said...

hyfa^ haa xsure makan apa time sahur? lolx adakah terlalu mengantuk? :PP

kitorg xmasak, kitorang beli je. sy super pemalas xDD


nadia^ ha a cucur tu mmg best sbb garing2 kat tepi xD

bayang2 yg sangat hebat, macamlah tukang tgkp gmbr tu besar sgt (byg2 je besar lolx)

kebab tu pun mmg the best in shah alam. sy rasa la. org lain rasa xtau :P

kaizenDaGreat says:
at: September 27, 2008 at 9:47 AM said...

kucing juga seronok utk menikmati sahur dan berbuka bersama-sama...

~ghahaaahhaaa

uShop says:
at: September 27, 2008 at 8:23 PM said...

eh eh..itu udang goreng kunyit..apesal byk sotong je??
[apekah!]

wani ezryl * says:
at: September 28, 2008 at 5:41 PM said...

kaizen^ si carpet tu mmg menyebok je time org makan. sebab tu kena kasi dia makan dlu. lolx


ushop^ ha a kan. salah letak caption! :P sebenarnya tu sotong goreng kunyit. bukan udang!! :P

Iz says:
at: October 4, 2008 at 12:47 AM said...

tetibe aku rindu kat biskot ko.. ko pegi melawat kubur dia tak raya haritu?