Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, September 28, 2009

a group of photos that i like xD

lolx why the hell was i sleeping on that chair??




them, looking at the screen.




messy desk. lolx




gee i miss my carpet :')




stuff that i ate today.
(or junks? ahha :P)




junkie close-up.
Sunday, September 27, 2009

macam-macamlah

peeps!! i just reached KT's ground around 7pm.. after raya-ing at matsu's house in marang.

hari ni telah balik ke KT dengan the driver, isz *yang suka pasang lagu rihanna ulang-ulang 5-6 kali lolx* on the way kat highway, ada satu motosikal mencurigakan yang follow kitorang dari belakang. sangat scary, ok!

nah itu dia.
masa tangkap gambar curi ni pun sy adalah takut untuk angkat kamera tinggi-tinggi.
like what the heck.. lolx


kereta kitorang potong, dia ikut.
kereta ke kiri balik, dia ikut jugak. lama jugak la dia follow.
last-last sy rasa motor tu may be nak cucuk angin lah. keji gile punya motor. menakutkan orang je T_T"

then singgah kemaman for otak-otak. then raya-ing.

and thanks isz for sending me home. and the duit raya, too. haha.


260909. bilis goreng kicap.



my favvie; terung goreng.



ni from last night, keluar makan-makan dengan my bros.
satu restoran tu tengok kitorang.. agaknya mereka berfikir, eh budak-budak kecik ni nak makan kat sini kah? ada duitkah? apekah---



sy makan ini; nasi goreng. haha



and dats it.
cya in next post.
Saturday, September 26, 2009

:D

250909.

jumpa kawan-kawan lama

semalam adalah hari open house sedunia.
ye, rasa macam dah berkurun tak pergi open house. ha ha
(maksudnya pergi open house dengan kawan-kawan sekolah) xD

pagi shopping KL.
petang keluar beraya, sampai malam. lolx

9kereta pergi beraya. gile tak gile.
(sy adalah menumpang kereta orang saja kerjanya :P)

my childhood good friends;
ramzham & aizza.



ni malam pergi rumah cikgu bakar, cikgu darjah 6 dulu, merangkap cikgu disiplin yang digeruni ramai.. haha.

L TO R : afiq (semalam baru kukenal afiq ini haha), iqi si nakal, azim si reporter, shahrul ezanee si kelakar, fahmi yang kerja di bintulu, DAN ridhwan si ketua kelas yang gentleman.



majoriti adalah budak-budak perempuan former-skool dalam shot ini ^^
ah gee lama tak jumpa mereka.



part of budak former 6 durian yang datang beraya semalam.
yeah, yang di tengah tu adalah cikgu bakar. xD



pastu lepak maplei seksyen 7.
minum2, roti canai, tangkap gambar.
phonecam ku sudah kehabisan bateri time tu.. haha.

balik tumpang zhafri, dengan putri sekali. naik volvo old skool zhafri.
sy cakap kat dia, rasa macam dalam cerita 'Kami'. lolx

(sila selitkan lagu MUH dalam ni) :B

toodles!
Thursday, September 24, 2009

it ain't raya without photos

lazy daisy si tukang tulis blog nak upload banyak-banyak gambar.
(tapi beliau suka tengok gambar raya orang lain ;b)

ha tengoklah photos lima keping ni. lolx



si tukang tulis blog dan baju raya warna grey kebanggaannya. xD
(tak pernah pernah beli kebaya, tahun ni beli pulak??) lolz




ololo the cuteness of all; wafi.
dia jugaklah the naughtiness of all :DD
(jangan risau, sebab si nakal memang selalunya comel. itu yang buatkan mereka special)

(faliq yang berbaju putih, ko tak comel. ko hensem je macam kakak ko. haha)




bersama cousin perempuans (tengok, ada 's'! :P) dan grannies tercinta ^^




family photos.
katakan keju!!! (say cheese) :P




photo kelakar;
si wafi nampak macam tengah tidur kekenyangan. haha

(jangan marah, wafi! :b)
Sunday, September 20, 2009

my aidilfitiri wish


ini adalah auto-publish,
sebab skang ni semua orang prolly tengah siap-siap nak pergi sembahyang raya.. haha

ohhey Happy Aidilfitiri to all!! xD
minta maaf sampai ke angkasa, atas semua salah & dosa.

nanti sy update panjang-panjang. take care everyone. toodles! :]
Friday, September 18, 2009

this is the balik raya roadtrip

*sila selitkan lagu raya kegemaran anda di sini. ye, di sini* :P

semalam telah buat roadtrip balik kampung dengan dearest friends.
me, isz, another wani, ah leng, wani's cous & sue.
3 cars.



dalam kereta; harimau mati meninggalkan bintik-bintik
dan monyet tu langsung tak peduli. lolx



itu dia penduduk di kereta 1. (berenti solat)
time ni cous si wani ni tak de lagi, sebab kitorang akan ambik dia kat kuantan.
dapat dilihat di situ aleng memakai kacamata another wani :b



itu dia sue. dia drive sorang dengan keretanya, rumahnya adalah di kuantan.
sebab terlupa nak snap gambar dia semalam, sy telah menempek gambar dia yang lama ni. haha



kitorang mencarik tempat berbuka, tapi jumpa gerai air ni je yang masih beroperasi.
(time ni sue da seperate dengan kitorang kat kuantan, so dia tak de dalam gambar)
the 3 girls minum ABC, and the 2 boys minum carbonated drinks.



sadis tu, buka puasa minum air kat tepi jalan.. haha
tapi ok je sebab ada dengan kawan-kawan :D



aleng mereport situasi buka puasanya kepada gf tersayang.. lolx



driver another wani & driver sy. haha
(eh ternampak kepala enother wani sedang menjenguk di belakang sn. lolx)


so yea, kitorang semua telah selamat tiba di rumah masing-masing pagi tadi antara 11.30+pm ke 2am. skang tengah bergembira surfing atas katil HAHA this is heavenness xD

oh dan terima kasih kepada kawan-kawan sebab hantar sy balik rumah dengan selamat :]
u guys rock!
//

photos tak de kaitan, daripada hari-hari yang lepas :

tomyam campur yang lovely warnanya xD



satu kedai yang hanya menjual nasi putih dan ikan bakar, tak de lauk lain :P
tapi sedap makan ni.



sotong bakar. yums.
Thursday, September 17, 2009

back to where it's suppose to be

da siap packing barang semalam ni.
pastu bersengkang mata nak siapkan tulis kad raya.. lolx
pagi ni masuk ofis jap, keluar gi bengkel, balik bengkel lepak-lepak pastu tengah hari nak balik shah alam.. HAHAHA plan yang hebat, tak? :P

baaalik kampooonngggg
o ho ho baalik kamponggggg~
Monday, September 14, 2009

buka puasa mode.. on!

hoihs.
ada orang letak phone no sy kat tagged pastu since semalam ada orang-orang tak dikenali telah call/text!! like.. apekah--- $#@! (bila check di tagged nyatalah orang itu sangat seksi dan mahukan sex. apekah!!!)

ok kembali kepada perkara-perkara gembira :P

nah, ni dia.

sahur semalam. gwe buat.
nampak tragik, tapi sedap. gahaha



majlis buka puasa ofis bersama ketua pengarah (from HQ) kat dewan besar semalam.
ni time semorang get ready untuk sesi bergambar atas stage. lolx



another wani and i.
ye, kami kan watak utama.
maka anda akan selalu nampak muka kami di sini.. HAHA



isz and i.
isz adalah encik MC untuk majlis ni. x]



another wani, ila O and scha.
cepat betul makanan habis! makanan terlampau sikit untuk menampung rakyat yang terlampau ramai.. lolx



fie and i.
time ni semorang tengah makan. haha



anti-clockwise from bottom;
haja, datin..eh salah! :P.. syiro, ila, kak ja,
another wani, wani e, isz.



dua budak baik yang telah bersara daripada arena persamsengan :PP
(tengok, muka kami sungguh tulus. lolx!)



clockwise; isz, ah leng, zaki, yeo.
gembira mereka. :P



sy suka photo ni, macam iklan raya.. haha



ecehh ko, duta 'dilarang merokok'.. ekekes.
(ye, beliau sedang cuba berhenti. sila berikan sokongan padu) :P



dannn.. gambar hari ni;
another wani berposing di kedai berlian. 70% off kau!! :b
time ni temankan timbalan pengarah shopping barang kemas. bahaha
sy pun nakkkkk *sambil tengok gelang di tangan berharga rm16* HAHA (cukup la tu 16ringgit, wani e) :P


tamatlah sudah.
Saturday, September 12, 2009

i wanted to buy raya cards but i din find it T_Tv

hari ni telah pergi service kereta & korang tau berapa sy kena ketuk??
RM282.95!! and whoah, there goes my cash.. flew away~ lolx
gambar di atas adalah kitorang bertiga; me, another wani, and ila.
yes, ila datang visit kitorang kat KT!! haha
time ni kitorang tengah tunggu orang perodua datang hantar kitorang balik.
yeap, kitorang 3 sama-sama service kereta :P

dan itu dia, budak shah alam yang supersamseng itu :PP



another wani wanted to buy raya cushions for her coffee table *at home, in banting*
itu ila sedang mengorek kusyen2 berkenaan sambil terpaksa meng-hold kusyen2 lain.. lolx



and ila had to sit on the cushions in the car!
(another wani bought like.. six cushions, okeh!!) :P
HAHAHA it was so funny. nampak dia sangat tinggi di situ. nasib baik tak langgar bumper dan terantuk xDD