Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, September 16, 2008

jangan rosak otak

somehow i love blinds x]


tu haa tempat duduk sy. agak strategik.
strategik; terhadang dengan bilik bos, dekat dengan pintu masuk/board room maka boleh tengok sape2 yang masuk hahah.


random snap x]


my mom cakap tadi, xboleh makan bawang ke, ubi kentang ke, yang ada (apekebenda ni??) pucuk? boleh kena sakit saraf otak.
kalau one day korang tengah nak lintas jalan pastu tiba2 korang terkejang2 & start menari2 kat tengah jalan, tu tandanya korang ada termakan kentang berpucuk (a.k.a. rosak saraf otak :P)


wee hee kad raya konvensional pertama!!
(kad raya virtual pertama adalah daripada erock)
thanks so much, hyrza! super creative of you. your card makes my day *see the present tense :P*

10 comments:

uShop says:
at: September 16, 2008 at 8:58 PM said...

wargh!! wani dh dapat 1st kad!!

huish..satu kesan kalo x balik msia dengan jangka masa yg lama ialah, nama anda akan dikeluarkan dari senarai kad raya.[like me huhuu]

n that terkejang n menari2 tu adelah symptom yg pelik..lolx

BlankQo says:
at: September 17, 2008 at 12:14 AM said...

bawang yg de pucuk bererti dh over masak n xsesuai diguna utk masakan *setau aku ar

riken says:
at: September 17, 2008 at 3:51 AM said...

wah, siap dapat duit raya lagi tapi one question from me. are you still eligible for duit raya???

kaizenDaGreat says:
at: September 17, 2008 at 7:54 AM said...

strategik utk chatting!! nway, nantikan kad ko... ;p

wani ezryl * says:
at: September 17, 2008 at 8:10 AM said...

ushop^ ko jgn risau, kite tengah mengusahakan kad raya ko ni lolx :PP


blankqo^ ha a &fakta saraf otak ni sebenarnya drp konteks islam jugak.


riken^ somehow sy adalah eligible mahaha (kalau x, kenapa ada org kasi? lolx) :P


kaizen^ ahaha chatting=pakatan bertiga! xD ok kite tggu dgn penuh khusyuk & tawaduk kat tepi peti pos :P

ofleza rensco says:
at: September 17, 2008 at 10:19 AM said...

ark..aku cam penah je menari2 kat tgh jln..lol!!! --adakah aku termakan kentang berpucuk?? haha!!

lily.lulu says:
at: September 17, 2008 at 11:32 AM said...

comeynyaa kad raya tuh
wah .. siap ada duit raya lagi okeh !!!

Nadia says:
at: September 17, 2008 at 12:12 PM said...

ho, new info psl bawang tu...baru tau 8|

neways congrats utk kad raya pertama XD *baling confetti kaler ijau*

peej says:
at: September 17, 2008 at 4:15 PM said...

ye ke weyh bab keluar pucuk tu..
mcm noy kata..kat uk dulu..time spring..
beli sehari 2 je..ubi die jadi bercabang2 semua..so xkan x bole makan pulak?? payah mcm tu kan..

wowwee..
kad raya n angpau..lg best if dalam angpau tu duit warna ungu..heheh..
wahh over kan..

wani ezryl * says:
at: September 17, 2008 at 9:08 PM said...

ofleza^ kite pun pernah menari tengah jalan ok! :B maka kita berdua sah rosak saraf otak! lolx


lily^ kad melambangkan penghantar. kalau kad cute, penghantar dia lagi cute.. ahaha (oh masa ni hyrza tentu sangat bangga) :D


nadia^ hoho terima kasih!! rasa sangat bangga pulak dapat kad pertama! ekeke


peej^ ha a tu ikut perubatan islam camtu la. tp detail-nya kite xtau.

ohaa duit warna ungu adalah tempting!! xDD peej kasi sket duit warna ungu.. nak nakkk (budak yang mengada2 hahaha)