Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, September 28, 2008

the result of shopping

hokeh lepas da jalan merata2 weekend ni, marilah kita saksikan hasilnya..
*drum rolls*


oh oh b4 that xD
kedai kasut. tapi luckily kat shah alam xseteruk kl (crowd dia)
but still crowded la.


tekan2 kalkulator kat kedia handphone. lolx


sangat excited tengok promotion ni!! xDD
pastu movies dia bukan lah movies yang bosan2. ada the invasion, gubra, buli balik etc etc.


hoho sy grab 3 = rm10.
critters ni sebab zaman budak2 dulu suka gile tengok mahkluk bulat2 ni pusing2 pastu makan orang HAHAHA
nightmare on elm street; sebab lama x tengok horror movie ^^
stuck on you; sebab saja2 xde kerja. lolx


//
baju raya?
akhirnya dapat 1 pasang baju kurung.. hoyeh!! 1 je okeh. bukan lapan. hoho
baju raya sy kaler kelabu+putih kain chiffon sangat lawa but then, xletak gambar kat sini nanti x surprise lolx (mengada2 wani :B)
tudung xpayah beli, pakai je apa yang ada.
brooch banyak patah (ye wani ganas) maka kena beli.

siapa2 yang beli baju kelabu tahun ni, kita geng!! ^^

jugak beli long sleeve shirt.
sy suka shirt ni sebab ada makhluk pixel2 macam dalam game tu.
pastu shirt ni colorful xDD


brooches.
two of em beli kat bonita. tengah ada sale+promotion, maka beli kat sana sangat best xD


clutch, pun beli kat bonita.
woohee raya sy adalah grand ada cluth EKEKE


shoes, beli kat vincci.
sekali la pakai pergi ofis. 2 in 1.
sambil menyelam sambil tengok batu karang xDD


nadia, maafkan sy sebab da terkeluar daripada team kay-o-eight-eight! T_T
sy beli cybershot baru, c902. hp ni sangat hot! *drools, hidung berdarah*
pastu beli kat kedai goh *goh ni adalah penjual hp keluarga ekeke* maka dapat price yang mungkin orang len xdapat. siap dapat free gift baju raya.
kedai hp kasi baju raya. apekah----


kamera yang hot, ada touch skrin ^^


pastu ada pulak sorang lagi sebok2 nak beli hp yang sama. haih.
(ok sy yang penyebok sebenarnya lolx)


end of a catastrophe.

14 comments:

.. faizuRa .. says:
at: September 28, 2008 at 5:35 PM said...

tu hp raya ekk wani..best2..pasni mesti byk pic2 yg hot2..:D

hyfa hasan says:
at: September 29, 2008 at 12:11 AM said...

wah..
hnset baru,..
emm..best x??
colour black ekk...
pic dia cmner ok x??
emm.. hnset raya lah ni ekk..ehehe

uShop says:
at: September 29, 2008 at 1:35 AM said...

wahaha baju raye sehelai [macam sederhana], tapi siap ade hp raye lg!
meletop ni wani xD

/btw, sy pon baru beli hp raye, touch skrin jugak.tapi ianya samsung :P

Nadia says:
at: September 29, 2008 at 6:07 AM said...

TiDAKKK~!! T_T
team kay-eight-oh-oh akan dibubarkan...secara rasmi...
oh noooes~ *sedih ni*

aaanyways.
tahniah sebab finally dapat baju raya!! siap ada clutch + kasut glam tuuu XDDD
will wait for the pics, definitely 8D

jon jonson says:
at: September 29, 2008 at 7:27 AM said...

touch screen? wooohooo best2...kami menunggu review henpon raya dr wani

wani ezryl * says:
at: September 29, 2008 at 7:43 AM said...

faizura^ haha xlah bukan hp raya. kebetulan beli time nak raya :PP


hyfa^ best2. gambar clean & clear, 5MP xD


ushop^ ohoho da review pasal hp samsung tu ke belum? :PP
ha a belanja raya yg sederhana sbb ikut budget, baki masih banyak hahaha.


nadia^ kita bukak team sony camphone pulak xDD glam2 xboleh jalan kat lecak ekeke. pakai pergi kenduri ok kot :P


jon^ holright akan diusahakan :D

kaizenDaGreat says:
at: September 29, 2008 at 8:06 AM said...

ok, aku boleh jadi geng ko sebab baju raya kite sama kaler..

*wink..wink... ;)

wehei, aku yg bercadang nak beli, ko plak dah beli dulu... mana boley... hahahah

jon jonson says:
at: September 29, 2008 at 10:26 AM said...

1 more leh dishare brp rege istimewa itu?

wani ezryl * says:
at: September 29, 2008 at 11:39 AM said...

kaizen^ kelabukah ko? kelabukah?? *tepuk lima* HAHAHA.

xpe weh, ko beli je nanti geng sama2 kite dgn adik kite. BELI! BELI! <--pengaruh rakan sebaya :B


jon^ harganya adalah rm200 lebih murah drp harga pasaran (silakan check harga pasaran skang ekeke)

misz eyeliner says:
at: September 29, 2008 at 1:27 PM said...

kasut raya yg sgt gorjes.. harga sebelum diskaun bpe?

wani ezryl * says:
at: September 29, 2008 at 1:43 PM said...

halamak xingat, tp 60+ camtu harga sebelum diskaun, dpt 20% xDD

narena says:
at: September 29, 2008 at 2:02 PM said...

wah..kasut beliau sgt tiut....pinjm raye ke 3..hek3x

peej says:
at: September 29, 2008 at 3:07 PM said...

wahh..gt jealous..
suke sangat hp cybershot ni..
gambar best..
maknanya..hp kite sudah tidak sama lagi..
apa kata 1 lg tu bg aku..baru la kite bole sama2 balik..hahah

wani ezryl * says:
at: September 29, 2008 at 6:44 PM said...

narena^ wahh da siap set nak pinjam raya ke-berapa.. ekeke :PP


peej^ yg tu kena rompak time my bro tengah tido.. hahaha. idea bernas! :P