Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, September 12, 2008

spasm mulut

adoii spasm je skype-chat dengan raja & ben semalam.
kelakarlahhh korangggg man soi man soi man man soiii WAHAHA
(ok ignore me people)


horeii hari jumaat menjelma!!
half more day to go!! *sebelum dapat bercuti weekend yeahx!!*

i have things to be looking forward to. macam :
1-cuti raya. bahaha. sy da apply dari selasa sampai selasa *got it? selasa sampai selasa. that's like 8 days!! wuhouu*
2-makan2 bulan puasa ofis selasa depan (selasa jugak! what's with selasa??)
3-family bukak puasa 'somewhere' this sunday. okoko
4-buat kad raya T_T haih <---yang ni kena ada 'sigh' sikit.
5-buat 2 tag surveys (nanti sy buat nanti sy buat!) :P
6-tengok gossip girl s2 eps 2. and prison break s4. yosh!


guys, what u'v been looking forward to this month?
tell me :D

10 comments:

dyan . says:
at: September 12, 2008 at 9:13 AM said...

- coti raya.. (tapi apply sehari je.. sebab sedar kerja yg bertimbun.. huhu. tp takper asalkan coti..yeehuu)

- time berbuka.. haha..x sabar nak sumbat makanan..

- hmm part buat kad raya tu. aritu dah beli bahan, kertas semua.. tapi sampai sekarang tak terbuat.. ade je beli je karang..

- bagi angpau.. (haha.. first time nak bagi angpau kat kazen mazen ni..siap sampul angpau buat sendiri lagi.. hahaha..)

- weekend..nak tido.. + buat biskut raya.. yeayy...

hehe.. =)

uShop says:
at: September 12, 2008 at 11:58 AM said...

3 perkara yg sama weekend nih!!

buat kad raya XD
buat 2 tag
tgk gossip girl s2!!

smoge weekend x penoh ngan sesi tido sepanjang hari yeah!!

gulagula says:
at: September 12, 2008 at 12:55 PM said...

i'm looking forward to balik kampung!!! woo hoo!!!!

kad raya...hmm...beli kah atau buatkah? depends on kerajinan. >_<

BlankQo says:
at: September 12, 2008 at 12:57 PM said...

- dijangkakan duit gaji akan mengalir pantas bulan ini.. damn!
- owh, prison break tu dh tentu. tgh tggu episod 4 mggu dpn
- ada mkn bersama rakan2 kt restoran nelayan weekend ni
- mb edit photos n upload pg internet kot
- get ready scheduled post utk blog sabtu n ahad ni.. huhu

wani ezryl * says:
at: September 12, 2008 at 1:14 PM said...

dyan^ xpe kalau kampung xde/dkt boleh cuti pendek. my parents' hometowns adalah jauh :PP wahh u like to do artsy stuff too? coolness!! xD


ushop^ semoga kita sama2 berjaya buat kad raya weekend ni.. okoko


gulagula^ yeah go back to hometown & bukak puasa dgn family adalah best!! ^^


blankqo^ mengalir pantas? wahaha kite tgh teka2 ko nk beli apa ni. rumors!!! :DD
nnti review a program makan2 korang tu ek xD
whuah nk buat entry siap ada schedule ^^

Nadia says:
at: September 12, 2008 at 2:21 PM said...

looking forward eh...
kedatangan musim luruh kot. hoho.
penurunan suhu di waktu siang XD

other than that, takde pe kot.

*sangat tak optimistik dan tak merancang~*

BlankQo says:
at: September 12, 2008 at 2:44 PM said...

wanie --> ohooo, aku tpikir gak mlm td nk buat rumors tp xde idea. so tetiba ada idea best baru utk post.. it's a game n aku rasa ko mesti ske (pandai2 jer assume :P). tp aku schedule post tu ari ahad. so wait for it :)

peej says:
at: September 12, 2008 at 3:55 PM said...

dah start tgk prison break season 4??
hergh..nak tgk..
tp aku nak tggu season habis la..
aku x penyabar utk tggu every week keluar.. ;p

dyan . says:
at: September 12, 2008 at 4:03 PM said...

hahaha.. takder la suka sangat..
biasa je..
tapi kalau mood dia datang..
dia akan jadi suka gila..
memang boleh layan la.. hehe..
=)

suka tengok2... buat ni jarang..
pasal tak kretif..
dush..dush..dush..

wani ezryl * says:
at: September 13, 2008 at 7:03 AM said...

nadia^ wohh bilakah agaknya musim luruh akan tiba?? (jahil musim :P) haha xpe, spontaneous adalah seronok xD


blankqo^ game pada hari ahad? wahaha. kalau xbest kite nak mintak ganti rugi :PP lolx


peej^ belom tgk lg.. tengah kumpul episod a ni.. my bro download kan. by the meantime, tengok gossip girl dulu xDD


dyan^ yoshh ye la tu xkreatif, jap gi tengok.. jd peniaga hand-made card berjaya.. ahax xDD