Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, April 26, 2018

abah's warded

just for a record (sebab sy suka simpan rekod2 pergi hospital kat sini :P)

abah is warded at PPUKM, cheras since yesterday.
sebab dah dekat sebulan demam dan kadang-kadang lupa, sakit nak bergerak dll.
after the scan and all, nampaknya ketumbuhan baru ada di kepala.
may be happened ANTARA after the last visit at PPUKM around last december to this month.
tapi tak tahu bila benda tu berlaku.
seperti sebelum ni, we refuse for radiotherapy sebab dari dulu pun abah tak nak buat.
rela lagi beliau operate buang.
tapi disebabkan ketumbuhan ada di beberapa tempat, doc cakap tak boleh operate.
dan sekarang hospital cuma mampu bagi ubat untuk mengecutkan ketumbuhan tu.
according to doc, things either will be just like the way it is, or worse.
takkan lebih baik daripada sebelum ni (sebab tak buat radio kot).
so we'll see how it goes.
i always believe on miracles.
and believe that Allah is the best healer.

readers, family and friends,
mohon didoakan supaya abah cepat sembuh.
he's a really kind person.
selalu tolong orang dalam kesusahan dll.
very generous too.
sy pun harap yang abah akan sembuh seperti dulu.

may Allah ease everything.