Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, September 17, 2008

sale sale hoho

semalam ada nampak iklan dalam lif (ye, lif kat ofis sangat informatif. macam2 dia letak kat situ) :P
iklan sale baju2 macam roxy a, quiksilver, billabong etc etc.
sale tu kat bawah building je, seblah supermarket.
maka petang tu sebab lambat nak tunggu parents sampai, sy & fini pergi la tengok sale tu xD

teng! pintu masuk.
selama ni xtau pun sebelah supermarket tu ada cam kedai besar ni. lolx
(sangat x peka T_T)


sy kat pintu masuk, x menyempat2 nak tangkap gambar.. hahaha.
wah nampaknya mamat yang sedang berjalan tu dah jumpa baju kegemarannya! :P


baju roxy semuanya adalah sexy lolx.


ended up beli 2 baju untuk my bro.
sy xde. sy xpakai baju seksi. ahaha.

kolam yang sudah ditaruk pokok teratai xDD

hari ni sangat mengantukkk
dari pagi sampai sekarang.
oh oksigennn where are youuuu

6 comments:

jon jonson says:
at: September 17, 2008 at 8:05 PM said...

leh je dibeli baju2 roxy itu utk dibawa tidur

Nadia says:
at: September 17, 2008 at 8:32 PM said...

haha cam klaka je 'baju raya' Roxy tu lol XDDD

wani ezryl * says:
at: September 17, 2008 at 9:05 PM said...

jon^ hahah percayalah, baju tido sy jugak adalah x seksi seperti itu :B (bayangkan okeh, tido pakai baju seksi/bogel pastu rumah terbakar. pastu bomba pecah masuk rumah nak selamatkan. pastu bila berjaya keluar, jiran2+cameramen kumpul ramai2. bayangkan kalian!!) :PPP


nadia^ hahah adakah kerana bentuknya itu? :P

riken says:
at: September 18, 2008 at 3:13 AM said...

hoho, untung your bros dapat akak yg sporting plus murah hati...

Nadia says:
at: September 18, 2008 at 7:05 AM said...

*ni takde kaitan ngan baju dalam gambar haha*
it's like...kalo ngan kawan sume
kan :
"tau tak, baju raya aku tahun ni Roxy weh."
kalo ada orang cakap camtu kat saya ar kan, konfem automatically akan fikir :
"...ko pakai baju surfing untuk raya...?"

haha.

wani ezryl * says:
at: September 18, 2008 at 7:54 AM said...

riken^ sy sorang je yg rugi(duit) dalam hal2 ni.. haha


nadia^ hahaha baju surfing :PP tapi baju roxy mahal2 kan. 200 above, kalau x jangan harap nak beli. except this one, sale yang gile murah!