Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, September 11, 2008

big bang 2

ok diorang da on-kan machine.
nanti diorang akan letupkan. HAHAHA
(gambar di atas adalah grafik kat google yang selalu tukar2 ikut isu semasa. cool la google) ^^

7 comments:

Nadia says:
at: September 11, 2008 at 2:52 PM said...

yep they've fired it~
tunggu dan lihat saja~
it'll be interesting to know what they'll achieve by that 8D

izzat says:
at: September 11, 2008 at 6:08 PM said...

tu jelah keje tukang designer google.. haha
sbb tu bleh tkr sntisa..

big bang "banging" the world..
beware..........

jon jonson says:
at: September 12, 2008 at 12:21 AM said...

suasana tmpt kerja yg cool melahirkan artwork yg unik nak mamp*s

riken says:
at: September 12, 2008 at 8:05 AM said...

harap2 takder 'mini black hole' keluar dari experiment tu.

wani ezryl * says:
at: September 12, 2008 at 8:18 AM said...

nadaia^ tengah nk tggu cerita pelancaran proton yg lagi besar.. lolx. apekah yg akan berlaku seterusnya? jengjeng :PP


izzat^ yeah. agak cool jugak keje buat grafik2 camni. hohh mau belajar----


jon^ ha a, rasanya kebanyakan tempat kerja berasaskan design ni, interiornya adalah cool xD


riken^ kalau ada, mmg patut sedut switzerland yg pertama! :P mandai2 nak buat eksperimen bahaya.. ahaha

fara says:
at: September 13, 2008 at 1:50 AM said...

ahah. si google yg kreatif.
i wonder, bile raya google buat tak google-ala2-raya :D (i wish) hoho

wani ezryl * says:
at: September 13, 2008 at 7:05 AM said...

yeah. rasa mcm xde je google kat malaysia ni :P