Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, September 20, 2008

of mo s.e. and a survey :]

sebenarnya sy nak buat survey ni.. ahaha (wani kalau free dia xde kerja lain) :B

tapi cakap pasal the search engine semalam, sy ada maklumat tambahan:
-tulang belakang search engine cuil adalah orang2 yang pernah bangunkan google jugak :]

oh and here goes satu lagi search engine (sy jumpa ni ms tengah buat survey. seriously, survey ajar sy byk perkara. tp tu nantilah cerita :P)

dia adalah google dengan skin hitam. google yg terbakar :PP
well kalau korang pencinta hitam, korang boleh pakai ni instead of google yang biasa.



ni jugak sy pakai. dia x famous macam google, but you know why the name is "dogpile"??
sebab dia pile up semua content results drp semua search engine masuk kat dalam ni.
so bile korang search, result drp yahoo, google, ask, etc etc semua ada kat sini. all in one.

//

hokeh. now to the survey yang diambik daripada peej.
survey ni asalnya panjang, tapi sebab sy dah jawab few questions like.. '3 fave subjek masa sekolah' etc etc.. i skip those questions. maka tinggal la sikit je soalan.. ekeke.


Menarik pada kamu???
-adakah ni memerlukan jawapan puji diri sendiri?? lolx
-sy serious xberapa nak sama dengan orang len. orang cerita pasal kuih, sy cerita pasal kerepek. orang cerita pasal sembilu18, sy cerita pasal tamil movie :B stuff like that. boleh cakap i'm not ur typical girl i dun wear kurung much, i dun like roses, i dun expect girls to cook for guys the whole time (sy xnak dunia menyebarkan budaya terlalu pemalas kat lelaki hahaha but guys nowadays cook, maka kudos kat korang ^^), dan sy xberapa negatif. kalau korang suka kawan dengan orang tak negatif, korang jumpa kawan yg betul (xboleh blah soalan ni, puji diri sendiri! lolx) :PP


Kamu paling suka?
-makan? (who's not eh. hahaha)
-pergi sana sini tangkap gambar
-taip taip taip. ye sy suka menaip tapi sy xnak kerja typist :P
-'taip' brings me to blogging. jugak suka baca blogs orang lain xDD
-aktiviti entertain diri termasuklah tengok tv, main dgn kawan2 etc.
-sy jugak suka kasi kad & hadiah xDD (apatah lagi menerimanya wahah)


Anda tidak boleh hidup tanpa?
-loved ones. (hidup tu hidup la, tapi ala2 sengara.. lolx)
-tak boleh hidup tanpa laptop (sadis) T_T
-tanpa motivational boosts (makanan sedap, lelaki hot, music best. semua tu motivational gile) xDD


setiap malam sebelum tidur, siapa yang anda hubungi?
-xlah, sy terus tido je. ape kes nak telefon orang, orang lain pun nak tido. hahaha
(sila jangan call sy lepas pukul 12midnight, sy pukul karang) :P



//tamat tamat tamattttt

9 comments:

uShop says:
at: September 20, 2008 at 7:02 AM said...

haha nasib baik tau masak. dapat sebijik kudos dari wani pg2 ni.

xD

riken says:
at: September 20, 2008 at 12:07 PM said...

(sila jangan call sy lepas pukul 12midnight, sy pukul karang)
wahhh, brutal nyer...nie salah satu perkara yg menarik tentang wani :P

kaizenDaGreat says:
at: September 20, 2008 at 12:40 PM said...

ya setuju, jgn sebarkan budaya memalaskan lelaki dunia...hahahah

nway, aku pun x wear bj kurung like everyday xcept ade majlis. kalo x, u can see me in t shirt n jeans... sempoi bpk... (bkn taste lelaki hot la aku ni... xD)

juga begitu, jgn call aku lepas kul 12.00. aku akan wat bodo...
~pdn muke caller!

wani ezryl * says:
at: September 20, 2008 at 2:22 PM said...

ushop^ ohoo ko memang terrer. sape2 dok serumah ngan ko mmg keja tukang potong bawang dengan basuh pinggan la jawabnya (sebab da ada chef hebat ahaha)


riken^ pernah kan tido dengan gembira, tibe2 phone bunyi sbb malas/lupa nk silent. rupanya just a miscall!! xpasal2 terjaga $#@!


kaizen^ ahaha tshirt & jeans adalah simple xDD btw, if that hot guy sees way beyond tshirt & jeans, dia adalah orang yg hebat.. xpedulikan outfit tp pedulikan attitude ^^

yah.. lepas pukul 12 adalah waktu tdo. kalau diorg insomnia, xbermakna orang lain pun insomnia jugak. pergilah main games! xD

Nadia says:
at: September 20, 2008 at 6:44 PM said...

more SEs!! XD
blackle cam cool *tertarik*

*...nadia sedang memikirkan untuk call wani lepas 12 tengah malam sebab kalo de nak pukul akan mengambil masa yang lama untuk sampai sini...*

wani ezryl * says:
at: September 20, 2008 at 9:01 PM said...

weh ko pun ada jawab survey psl blackle ni ahaha (tp da agak lama la survey tu) :P

lolx kalau ko telefon xpe lg, boleh angkat sbb panggilan dr jauh *menghormati org yg susah2 call dr seberang dunia haha*. tp yg miskol2 tgh malam tibe2 tu yg nk kne pukul. well pukul rakan2 je, xsampai belasah patah gigi.. rofl.

Nadia says:
at: September 21, 2008 at 12:25 AM said...

eh? i did? pasal blackle?
*short term + selective memory*
meh...well i can go discover it all over again XD

*plotting untuk call wani malam ni gak hoho XDDD*
[Oreo-high masih berbaki...]

uShop says:
at: September 21, 2008 at 6:41 AM said...

ohh tidak wani..kat cn, ade lagi yg hebat tahap xbleh blah punye!! cume diorang xde blog, jadi xde org tau haha xP
[nasib ade blog, baru org sume tau Aku pandai masak hehee]

wani ezryl * says:
at: September 22, 2008 at 12:01 PM said...

nadia^ ha a *gelak*. dlm survey tu, dia tnya 'hv u ever heard abt blackle?' pastu ko jwb 'oh xpernah dgr'. hahaha

ohh ko boleh call kat handphone kan? adakah kite boleh call kat hp ko jugak? :P


ushop^ hohh. sapekah yg terrer2 masak pastu single tu.. kata kat dia wani ezryl ajak date! (mmg mata makanan *bukan mata duitan* HAHAHA)