Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, September 21, 2008

videoblog II

(blogvideo has been removed)

sape2 yg pernah tgk tu, senyap2 je la ye HAHAHA

8 comments:

uShop says:
at: September 22, 2008 at 6:18 AM said...

wah2..skang dh pakai videoblog..hmm hmm ape nk komen nih..

haa..video ni sgt bahaye sbb ade pengakuan wani menyokong si lanun cetak rompak!!
[haha buat jahat kene sorok2 xP]

wani ezryl * says:
at: September 22, 2008 at 8:05 AM said...

hoish ye jugak kan. atas nasihat usop, video ni telah diremoved ekeke :PP

oh smlm pos video sbb sgt bz, xsempat nk tgkp gmbr upload gmbr. upload video sekeping je. senang keje (wani pemalas) hahaha xD

kaizenDaGreat says:
at: September 22, 2008 at 8:43 AM said...

ooo. video cetak romp...
~aku xsempat tgk pun...hehehe

uShop says:
at: September 22, 2008 at 10:59 AM said...

owh!! adekah begitu menakutkan??
huhu pasni edit je tarok bunyik *tuuuut* kat part2 yg berkenaan xP

Nadia says:
at: September 22, 2008 at 11:30 AM said...

wakh tak sempat tengok!! *headdesk*

wani ezryl * says:
at: September 22, 2008 at 11:55 AM said...

kaizen^ shh senyap2 je. walala :PP


ushop^ hahah nk edit2 tu yg makan masa :DD okeh lenkali letak video yg berhemah & x menunjukkan yg kita semua membuat kesalahan lolx


nadia^ xpe sbb tu video kesalahan. ahaha :PP

jon jonson says:
at: September 22, 2008 at 4:45 PM said...

cover blk dgn video menunjukkan cara2 utk membayar zakat fitrah

BlankQo says:
at: September 23, 2008 at 3:32 PM said...

aku masih lagi berjaya tgk walaupun wani dh removed.. wuhuuuu <-- bak kata wani dlm video tu..

aku pun br smalam abis download Get Smart DVDrip yg kelakar nk mampuss :P