Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, September 20, 2008

delivery yosh!

kronggg *bunyi motor posmen datang* <--what a weird sound :P

*wani lari2 gembira ke post box ingatkan ada kad raya*

okeh xde kad raya T_T"

cang!! surat invitasi konvokasi (apekah---)


oh btw,
ada sapa2 tau apa beza course 'with honour'  and without honour?

siap beli apa yang patut, ok. convo sy 21 oct xDD wahhaha.

13 comments:

akhirfana says:
at: September 20, 2008 at 2:51 PM said...

Wah.. Bestnya kamu.. Konvo lepas raya. TAHNIAH wani! Finally~~ :) Ok, cepat-cepat gi larik shopping apa yang patut untuk 2 peristiwa serentak. Hehehehe.. :)

jon jonson says:
at: September 20, 2008 at 3:02 PM said...

congrats!

wani ezryl * says:
at: September 20, 2008 at 3:11 PM said...

kuntum^ patut konvo bulan 8, xtau apsal diorg postpone. saja2 je.. org len da konvo, kite x konvo2 lg.. lolx. tu lah, ntah bila nk pergi carik baju konvo.. wahaha


jon^ thanx! :]

BlankQo says:
at: September 20, 2008 at 3:26 PM said...

setau aku with honour punya course lagi susah dr yg without honour... tp of course lagi di-respect ar... with honour ada tulis (K) kt course tu masa ko daftar nk masuk U dulu. yg lain aku xtau :))

ofleza rensco says:
at: September 20, 2008 at 3:32 PM said...

ohoo wani!! c u there! *cheers!!*

muhammad edwan shaharir says:
at: September 20, 2008 at 4:18 PM said...

w/honours kalau degree dgn thesis/dissertation.

w/o honours klu dissertation fail/x lps, tp degree lepas.

rasanya, hehe.

Nadia says:
at: September 20, 2008 at 6:45 PM said...

WAH!! MORE CELEBRATIONS!!
*baling more confetti*

tahniah untuk 'konvokasi'~
XD

fara says:
at: September 20, 2008 at 7:15 PM said...

hoho!
congrats!
gmbr2 wani dgn squarehead marimari ^^

wani ezryl * says:
at: September 20, 2008 at 8:59 PM said...

blankqo^ oo camtu rupanya. patutlah kite tgk, course sains banyak with honour. even course engineering pun xde honour lolx


ofleza^ ko nk bunga yg edible x? wahaha


edwan^ oo ada jugak bergantung kat thesis.. *nod* may b yg buat kajian gile2 tu kn xD


nadia^ hoohoo thank you!! sila baling lagi banyak untuk kemeriahan berganda!! :DD


fara^ hahaha squarehead marimari? :PP dlu ada pakai itu squarehead time diploma. cuma xbaling ke udara je :P

uShop says:
at: September 21, 2008 at 6:38 AM said...

wahha wani..tahniah!!

[apala..dh lulus punye lame, tahniah baru dapat xPP]

wani ezryl * says:
at: September 21, 2008 at 2:28 PM said...

tengkayu tengkayu!! :D

tu psl. punya lama nk konvo. ah well. as student, terima je la :P

kaizenDaGreat says:
at: September 22, 2008 at 8:47 AM said...

aku pun dah dapat surat!!! hahaha
konvo3x...--> lebih2 plak sambut dari raya! ;p

wani ezryl * says:
at: September 22, 2008 at 11:58 AM said...

japgi baju raya xde, baju konvo yg ada. lolx :P