Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, September 18, 2008

crazily spleepy

super duper mengantuk.
tapi akan sum up hari ni secara short:

-pergi post office hantar kad raya nadia (nadia, silakan check seminggu akan datang.. lolx)

-petang main game dengan raja & ben xD (kitorang jauh tapi main game sama, hebatkan? :P)

-dateline kerja esok. bug sebijik, susahnya melampaui batas (mengeluh pastu jatuh tersadung batu)

-somehow ke-happiness-an hari ni. somehow ^^

-sangat mengantuk lalu tertidur kat couch masa tengah tengok amazing race asia. oh btw ada contestant xde rambut macam michael scoffield sikit2 he looks cute. ada jugak contestant macam ashton kutcher yang jugak cute tapi dia macam tingtong haha.

-serious xsempat baca blog sapa2 malam ni.

-tengah menaip ni pakai laptop falet sebab terlalu mengantuk nak bukak laptop sendiri :PP

ok tu je rumusan.. yang agak panjang (duhh wani kata mengantuk tadi).
zzz~

5 comments:

hyfa hasan says:
at: September 19, 2008 at 12:23 AM said...

hai..
lama x dtg blog wani..
sowi ekk..kebizian sgt..
emm.. pose ok??
ehhe.. pose x ni??hehehuhuu

Nadia says:
at: September 19, 2008 at 4:04 AM said...

*dah ready tunggu depan peti surat*
hee makaseh~ XD

ni memang mengantuk to the max -- sampai tak larat bukak laptop sendri 8D haha. take your rest, take your rest.

=D

kaizenDaGreat says:
at: September 19, 2008 at 9:56 AM said...

ya, bermain dengan ko dan ben menyebabkan aku rase, mase berlalu terlalu pantas...thanks for the time consuming moments!! hahaha

nway, take your rest! :D

riken says:
at: September 19, 2008 at 11:50 AM said...

wah, patutla mengantuk dah nak kul 12 tgh malam dah. if it were me, mesti dah merapu dah bila tgh taip posting (it happen before).

wani ezryl * says:
at: September 19, 2008 at 9:59 PM said...

hyfa^ wahah minggu ni xpuasa xDD (serius sy orgnya jujur lolx)


nadia^ ha a. padahal tgh tgk amazing race asia tu. padahal ada lelaki2 good looking dalam tu. padahal.. padahal.. :B (boleh jugak tertido!!)


kaizen^ kita bertiga mmg pakar bazir masa kan. ahaha. i wonder how kita tiga boleh siapkan kerja sambil main2. kita bertiga budak ajaib! walalalalaa >:P


riken^ wohh pernah merapu sambil menaip? xD dats interesting.. tido sj la kalau da sampai 'tahap tertinggi' camtu.. ekeke