Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, September 14, 2008

susur galur keluarga encik almond

susur galur keluarga encik almond

memperkenalkan!!
encik almond a.k.a. bapak almond.
dapat dikenalpasti melalui saiz yang besar dan gagah perkasa *ohok*
hobi pd waktu lapang : duduk dalam biskot london :P


mak encik almond a.k.a. emak almond.
dapat dikenalpasti melalui badannya yang ramping dan panjang (pernah wakil sekolah lompat tinggi)
hobi pd waktu lapang : stripping. duduk atas biskot raya sambil menyanyi.


anak pertama almond a.k.a. kakak almond.
dapat dikenalpasti melalui bentuk emping2 = ramping jugak macam mak dia, tapi kecik sikit.
hobi pd waktu lapang : main snow flakes kat Kanada (sanggup pergi Kanada setiap tahun untuk main salji)


anak kedua almond a.k.a. abang almond <--nama yg aneh (AA) :P
dapat dikenalpasti melalui kehancuran yang berlaku pada partikel2 badannya lolx.
hobi pd waktu lapang : melepak atas ais krim. ultimate lepak spot; kat atas ais krim vanilla campur keladi.


anak terakhir almond a.k.a. adik almond.
dapat dikenalpasti melalui kehancuran melampau, mengatasi abang almond.
hobi pd waktu lapang : bergaul dengan encik tepung sekeluarga :P

//


ni xde kaitan dengan keluarga encik almond,
but to those yang ketakutan nak makan tauhu kering (fucuk? how to spell hah? suddenly it sounds vulgar-ish lolx).. sambung.. sebab ada berita pasal tempat proses tauhu seblah kandang babs, silakan jangan risau sebab ada tauhu kering yang halal punya. ni ha bukti dia! xDD (ni jawapan kepada respons sorang kawan yang xmo dah makan benda ni sebab baca berita tu)


okeh. sekian.
:D

8 comments:

uShop says:
at: September 15, 2008 at 2:27 AM said...

setelah memperkenalkan keseluruhan keluarga almond tu, xde ke yg dibawa balik..?? <--bawak balik yg dh jadi kuih x dikire ok xPP

jon jonson says:
at: September 15, 2008 at 2:38 AM said...

yeah,halalan toyyiban! kat kedai ni semua dijamin halal...marilah mula menyucikan darah daging kita

EyesOfNabil says:
at: September 15, 2008 at 8:20 AM said...

wahhh ni mesti nak buat biskut almond london ni...nak nak ^_^

Nadia says:
at: September 15, 2008 at 9:28 AM said...

one happy almond family eh~
maka akhirnya yang manakah telah berjaya menjadi ahli keluarga angkat wani?
hoho.

ps : fucuk -- dulu masa first time tau nama mende ni, gelak gle takleh blah~ sebab cam sangat klaka XD tapi ske weh makan ni. wohoho.

riken says:
at: September 15, 2008 at 10:39 AM said...

wah, complete dari yg paling besar sampai ke yg paling kecik.
beli tak semua tu???

lily.lulu says:
at: September 15, 2008 at 1:18 PM said...

banyaknya almond
nak buat kuih apekah ???

wani ezryl * says:
at: September 15, 2008 at 1:52 PM said...

ushop^ ada tu.. my mom bawak balik abang almond.. wakaka


jon^ tu lah, susah jugak nk tau asal-usul pemprosesan makanan ni.. ekeke


nabil^ eh x kot. benda leceh seperti itu baiklah dibeli akaka :PP


nadia^ ahli keluarga angkat : abang almond... lolx!
hahah gelak tergolek kn? :PP nm yg pelik.


riken^ xbeli semua. beli abang almond je. lolx


lily^ xtau kuih apekah. cookies kot. ntah (gila xtau ni.. ahaha)

this.is.not.me says:
at: September 19, 2008 at 11:08 PM said...

slmt bkenalan keluarga encik almond~
:)