Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, September 22, 2008

lapa pening lapa pening

hari ni pening sebab lapar (apekah---)
so ingat nak melebarkan selera *wah haha* and eat something different.
maka sy pergi ke kafe delifrance untuk beli chicken lasagna xDD

beli bungkus, semestinya. xde kes nak makan tengah2 orang ramai HAHAHA
time ni tengah tunggu diorang masak lasagna. dia cakap tunggu 12 minit. ok fine.


sambil2 tu nampak menu atas meja.


toink. bukak buku menu :B


ko nampakkah gambar makanan besar kat tengah2?? haha tu la yang sy beli :P


pastu sini boleh main internet wireless. coolness.


sebelah delifrance adalah mc d. depan delifrance adalah kedai ais krim tp xy xtangkap gambar pulak :PP


pastu bayar, tengok worker dia sangat handsome muka macam pemain bola sepak itali.. lolx. serious *buat muka serious gile*. italians muka macam model kan. ha camtu la. tapi dia melayu. wahhaha. ok pengakuan. sy accidentally touched his hand masa kasi duit. ter--- :P ekeke.

//

balik rumah pergi bazar 20.
jumpa my bros and my neighbour.
ye mereka memang seangkatan bab2 pergi bazar ni.

tu diorang, dah nak balik, melintas jalan.
kurus tinggi je macam tiang lampu hoho :P


falet ketawa cakap dengan my mom.
diorang dua ni memang ala2 team mate. team gelak ria sama2.. hahaha.
kadang2 sy pun xfaham apa yang diorang gelakkan :P



ok end.
sy nak makan lasagna xDD

8 comments:

Nem0 o0h Nem0 says:
at: September 22, 2008 at 9:44 PM said...

lasgna yg lazat..
yummmyy..

sewordz says:
at: September 22, 2008 at 10:10 PM said...

mmg fun la kedai lasagna nie...
bkak menu siap kuar bunyik toink lg...
nnt aku carikla kdai hbat nie... :P

Iz says:
at: September 23, 2008 at 12:02 AM said...

ngeh. harini aku tak pose. siang tadi makan dalam server room yang nyaman sambil menyanyi-nyanyi riang

Nadia says:
at: September 23, 2008 at 2:01 AM said...

chicken lasagna...
*terbayang my mom's version~*

oh mentioning bout your bro kan, rupanya my fren knows him (falet aka 'ickriz'). HAHA. ari tu my fren kasi tengok this one DVD her frens bagi kat de, then tetiba gambar your bro kuar. i was like "eh, cam kenal je--" and my fren plak "aa haah, rasanya ko knal de."

what a small world after all~
*sila ikut irama lagi tersebut*

peej says:
at: September 23, 2008 at 2:03 AM said...

auuw...ter pegang tangan ..aku suke..
nasib x terpegang lain kan..owh apakah??

td aku tgk tv pasal bazar ramadhan kat s.alam sek 13...banyak mcm sedap2 je..telan2 air liur ok..haihh..

wani ezryl * says:
at: September 23, 2008 at 7:52 AM said...

nemO^ hoho ko suka lasagna jugak? coolness (i guess everyone does!) xD


sewordz^ kedai tu xfun, sy yg fun HAHAHA *gelak beriringan dgn muzik* xDDD


iz^ wahh siap makan dalam server room lolx. sebbaik bos ko xnmpk :P


nadia^ haha really? :D yeah what a small world. my bro adalah muka bersepah kot akaka *falet, sori!! :P* hobi dia adalah keluar berjalan dgn semorang. maka---
:P


peej^ pegang bahukah? *macam kawan lama* lolx xP bazar 13 tu mmg banyak gile makanan. satu deret je da bakar2. satu deret lagi kuih2. satu deret lagi lauk2 semua. makdatokk.

kaizenDaGreat says:
at: September 23, 2008 at 8:40 AM said...

wah, adik ko kiut!
~ok, xde kaitan.... ;p

wani ezryl * says:
at: September 23, 2008 at 3:07 PM said...

genetik drp kakak gahaha xmenahan ayat :PPP