Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, September 15, 2008

buffet lolx

sy nak cepat,
maka entry ni ala2 nak lari pecut la ek :P
ok ready.. set..
(oh btw ni cerita semalam)

pergi buffet ala pasar malam.
(tapi xde sate pun! ayam percik pun tade! apekah pasar malam-- apekah---) :P


memang crowded gile. pakcik makcik dan anak2 mereka membanjiri persekitaran.
x dilupakan may b students uitm ke sape.
aa xkesah. yang penting orang sangat banyak.


makan tepi pool ala2 parti liar hahah. konon :P


meja kitorang, no 30. memang 'pasar malam' habis la.
(seriously, sy lagi suka pasar malam kat rumah tu :P)


think faliq shot this.
ayam bakar yang susah dapat sebab orang beratur panjang.


sekeliling pool tu ada meja makan, tepi2 semua ada gerai2.
ambik je la apa food yang ko nak ambik. xde halangan. chef xmarah :P


ohoo lampu jurai2!! sangat suka! xD
(sy pernah beli 2 set lampu ni nak taruk dalam bilik tapi xtahu camne nak gantung T_T)


ok tu je.
haha.

8 comments:

riken says:
at: September 16, 2008 at 12:11 AM said...

wahhhhhh, mmg best kalau makan buffet especially time berbuka puasa nie. mesti kenyang sampai ker sahur.

gulagula says:
at: September 16, 2008 at 5:50 AM said...

pasar malam ade jual waffle tapi takde satay & ayam percik? ni mesti pasar malam eropah. >__<

wani ezryl * says:
at: September 16, 2008 at 8:11 AM said...

riken^ xjugak, i eat this like i eat normally. sy lagi suka makan kat rumah. hahah


gulagula^ yeahx dats d point. manakah pasar malam? adakah : gerai = pasar malam? hmm *berfikir*

riken says:
at: September 16, 2008 at 10:19 AM said...

hoho, kalau macam tu better amik ala-carte tapi for u only la. for sure your bro mesti suka punyer buffet style nie.

jon jonson says:
at: September 16, 2008 at 10:57 AM said...

eh,jgn! jgn bubuh lampu itu di bilik! nnt org ingat disana adalah sebuah strip club hoho...

Nadia says:
at: September 16, 2008 at 11:22 AM said...

ade ek buffet ala pasar malam? serius best!! katnekah ni? entry untuk sume orang ke?

*teruja*

wani ezryl * says:
at: September 16, 2008 at 8:01 PM said...

riken^ hahah meet my family; they'r beyond ur expectation :P


jon^ tu lampu orang kaya la. strip club xpakai lampu tu.. ekeke


nadia^ lolx sebab ada gerai2 tu kot, maka jadi la ala pasar malam :P ni kat intekma shah alam xD

lily.lulu says:
at: September 17, 2008 at 11:34 AM said...

38 ? mahal gilerr ....
dari citer cam x bes ajo ????

baik g makan kat planet
baru RM33

:)