Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, September 23, 2008

hal-hal di kawasan kantor :P

auto-publish sebab hari selasa sy dijangka sibuk :P

ni adalah cerita semalam, tapi pemalas nak upload gambar banyak2  sebab semalam sakit kepala (lapar) :PP
hokeh. semalam peringkat ketiga hantar kad raya.
dengan gigihnya sy tampal2 setem & gam envelopes pagi2 buta tu.


trip ketiga ke pejabat pos; sekali nak post kad to riken.
fyi, kalau korang nak hantar surat/kad/wutever ke overseas, apa2 hal kena timbang dulu.
ni la rupa bentuk post office kat building kitorang xDD seronok je ada post office dekat gile.. lolx


kagum lagi. hari tu kan sy dapat nombor giliran 2020 *ye saya simpan kertas tu, sekian terima kaseh :P*
pastu semalam nombor giliran sy == 2030!! wut the----


discuss discuss hahaha *ni xde kaitan, tapi korang pernah dengar tak pasal 'ikan discuss'?? hahaha later sy cerita kalau teringat* :PP


ni team media dalam R&R (kelab rekreasi ofis); iaitu sy termasuk sekali :B
time ni kitorang tengah bincang pasal jamuan raya *puasa belum habis dah bincang pasal jamuan wahaha* and jugak nak buat kad raya untuk ofis.


chicken lasagna yang dimasak oleh mamat hensem. lolx


verdict: sangat sedap. tapi harga dia pun 'sangat' jugaklah. okoko.


drawings untuk kad raya ofis. hari ni akan siapkan kad raya tu dengan team mates sekalian :DD
nanti da siap gwe tangkapin gambarnya ya pak :P (apekah--- kenapa sy cakap bahasa indo lolx)

9 comments:

gulagula says:
at: September 23, 2008 at 8:36 AM said...

cool kad!!! i loike!!! best nye...~\^_^/~

kaizenDaGreat says:
at: September 23, 2008 at 8:41 AM said...

rajin mcm gaban tul lah ko ni...
melukis segala alam bagai...
~ape masalah dengan bahasa aku ni?
:P

Iz says:
at: September 23, 2008 at 9:10 AM said...

kok takkan bapak-bapak aja yg bacain blog ni mbak wani.. seharusnya gini "nanti da siap gwe tangkapin gambarnya ya bapak2 dan ibu2 sekalian.." hahahah

Nadia says:
at: September 23, 2008 at 11:25 AM said...

kaaad rayaaa ituuu sangaaat comeeel~ *nak keja kat tempat ko lah mwahaha*

nombor yang dijangka pasni : 2040 XD

wani ezryl * says:
at: September 23, 2008 at 3:06 PM said...

gula^ tu belum jadi kad lagi, tu gambar2 bersedia untuk dikaler dan digunting xDD


kaizen^ xpe, bahasa komik adalah meriah.. wahaha. bukan rajin, (ko tau kite secara semulajadi adalah pemalas T_T). ni kind of kerja. kena buat jugak.


iz^ ahaha ibuk2 dan mbak2 juga termasuk. gwe sj letakin phrase itu :P


nadia^ marilah, kitorg tgh carik SA woohee xDD tu belum jd kad lg. tggukan hasil dia :D

Eiyna says:
at: September 23, 2008 at 3:07 PM said...

wahaha...kekiutan tol kad rye ko ni..cam ko gak;p bes bes tol disaat dpt lukih2 cenggitu -->waaa trase da lme gle xmlukih =(

jon jonson says:
at: September 23, 2008 at 5:57 PM said...

ikan discuss?...ingat ada anak2 ikan je ;p

uShop says:
at: September 24, 2008 at 5:23 AM said...

ye betol! sume kene timbang!
jadu kalo buat handmade card, jgn tarok batu batan atau besi ok!!

wani ezryl * says:
at: September 25, 2008 at 5:37 AM said...

eiyna^ eh ko kan suka melukis. mari2 lukis kad raya utk discozmate pulak xD


jon^ ha a! *tepek dahi* baru ingt nk cerita pasal ikan discuss tu! hahaha. serius, ikan tu mmg kelakar xDD


ushop^ wah kad raya sy cumalah sekeping kad yg xde batu lolx.