Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, January 31, 2009

why, when, how - JT

beli socks ni semalam. comel tak comel tak :DDD



hari masak-masak di rumah.. haha.



si wani lagi satu buat sayur goreng campur, sy buat itu ayam rempah.
tapi kitorang tak de cabinet, kitorang masak atas lantai macam orang asli eropah.. lolx



cangg!! siap sudah xDD



ayam rempah tergolek dog dalam magkuk.



sayur goreng campur yumminess.



oh sy adalah semakin pemalas taip cerita dan semakin rajin menulis captions, am i? :'/
maafkan--- jari perlukan rehat.. lolx
holright tata for now :]

when we ate

caution : photos makanan akan memenuhi entry ni, harap maklum :P

table reserved by my name. PUAN what the!! *laugh real hard*



wani lagi sorang ambik ini dulu.
ye, DULU. kemudian dia ambik perkara-perkara len pulak.



tempat makan. gahh gile tak de caption yang lebih canggih untuk portray kat sini T_T



from a different angle. banyak jugak orang makan hi-tea hari tu.



next, sy ambik sate ayam seketul *sate ayam adalah hotstuff, kejap je dah lesap dari tray. haihs*
then roti jala. super masin ok kuah kari dia. apekah.



my laksam. ambik sikit je, nak rasa.



bubur gandum yang best xD



ni pulak makan malam.
sebab pakai kupon, tiba2 budak jaga coffee house tu tanya; nak makan buffet ke ala carte?
i was like.. 8DD whoaa kalau ala carte, mampus la ko, aku nak pesan benda mahal banyak2.. lolx
but then memang buffet pun. manade ala carte kalau pakai kupon camtu. rugilah dia nanti xPP


(gambar desserts untuk kedua2 treats adalah tak diambik sebab wani ezryl adalah si pemalas)


then kitorang pergi main bowling. 1st game, sy longkang memanjang T_Tv
2nd game, nombor dua. ah keji bowling ni. sangat keji :P
Friday, January 30, 2009

30.01.09 gile tak de idea nak tulis title.. lolx


helo! x] sy sangat lapar skang.
ok sekian terima kasih.
:P

breakfast pagi tadi; teh O suam. mine! all mine!! bahahaa >:D



dia punya teh ais (teh peng)



dia punya kopi ais.



total : rm 1.20
oh yeah sy sangat kagum. air itu cuma 50sen! wutthewhale~



on the way balik tu ada accident yang agak ngeri kat tepi jalan kuala ibai,
ko nampak tu penyek tayar dia. langgar pulak motor.
orang motor tu meninggal, mayat dia terbaring atas jalan tutup dengan kain putih berdarah2.
i wanted to snap the photo, tapi kena marah dengan isbon sebab katanya nanti keluar benda lain dalam gambar :B weh! ni siang hari lahhhh lolx



pirated watches. hoo colourfoolness!! xDD



mencuci kereta sy yang baru beli. haa yang kat depan tu. yang swift tu.. bahaha ;p
(ok kidding, you know i dun have that much cash to buy a swift T_T)
tu haa.. kereta yang dibasuh tu adalah yang kat latar belakang tu.. rofl.
kedai ni si epool jaga hari ni, tapi dia tak mo tangkap gambar. dia segan *apekah epool!!*



us, refleksi di swift yang tak mampu dibeli :PP


ok entry ni tak de penutup.
toods!

dinner & a gud laugh

ohhey! keropok lekor rm 3 dengan sos yang boleh tahan sedap x]



them.
(hajar! silakan bukak muka! :P)



hajar's bowl of bi hun tomyam. sy snap ni sebab nampak cambest.
tomyam dia ada santan.



my plate of.. megi goreng.. ahaha.
tak sempat nak snap pinggan yang len2 sebab hecticness makan & gelak :b



budak yang gilakan milo tabur.



"minum jom!" kata wani dengan gigih. haha :b
(hajar was still covering her face)





vid tempat kitorang melepak.



lepas tu pergi pantai, then balik hotel.
oh wee internet connection kat sini laju gile. heavenness!!

HAPPY WEEKEND ALL!! xD

of a complimentary deluxe room

me at the primula lobby.
(thanks, ma. bcuz of ur membership, i stand here.. wahaha) :b



our room.
tak tahu aku mengapakah ada satu katil besar & satu katil kecik? 8D



. . .



what a nice view outside but darn! sliding door dia tak boleh bukak T_T



hoorah!! a tv!! with movies! xD



stayed with her :]



and there there. there i was :PP



sliding door yang tak boleh bukak (oh shoot)



cang!! i am terrorizing your dream tonight~ :PP
background : wani lagi sorang.



oh-i-love-it

p & c : photos and captions xD

lupa nama bi hun ni.. lolx
lunch hari khamis.
(jangan tertipu itu bukan meatball T_T)
eh wait i think i remember. bi hun calong kah nama dia??


hari rabu, balik KT naik fireflyz.
departed dari subang airport.
mesmerized by the sparkling 'sky' ^____^
Wednesday, January 28, 2009

the new former office

dulu kan sy kerja private kat mont kiara tu.
pastu diorang pindah ofis baru, kat damansara height.
then i was very eager to see how the new office looks like.. maka telah memaksa *hehe* sue yang baik hati untuk buat 1 entry pasal ofis baru kat blog dia. *thanks, sue!* ;]

nice one ah the new office;

kepada sapa2 yang rindukan ofis sy itu (bahaha ke sy sorang je yang merinduinya? <--ayat xboleh blah) :P, there goes a link to sue's blog, dengan gambar ofis baru ^^v

click here


p/s: sy paling xboleh blah diorang ada nintendo wii. agh tidakkkkkkk :PP

everywhere i turn i see your face

my mom asked, "tak de post baru ke?"
haha like.. sy rasa sy baru je update x]
so yeah, i will update frequent now for my family; for them to read. orang len tak nak baca tak apa :P

sy mahu ni sy mahu ni sy mahu nii untuk lunch hari ni (kalau dapat lah :P)



//my cousin izzat (umur dia berapa yeh? i forgot haha tapi dia sekolah lagi :P) sms-ed me and asked my help to open a myspace account for him. aww sangat cute~ ok ok i will, cous! ;]

//jinx! hari ni sy dengar kereta hafiz *new technician in ofis, geng dengan my new housemates, serumah dengan isz* cermin kereta dia pecah or something? it happened in tganu yesterday. ho gee so many unfortunate events with cars this year.

//sedang gila mendengar lagu-lagu justin timberlake skang xDD

//sedang gila main game go-go gourmet. super kompleks game dia. i have to remember duablasjutaratus ingredients! tahi sungguh :P (tp addictive. oh tolong!)

//tadi half datang rumah kejap. kitorang gosip2 kat gate je.. haha. twas nice seeing my old friend xD


beta tak tahu siapa tangkap gambar ni, but i found this photo in my mobile phone.
Tuesday, January 27, 2009

of carpet and a pink paperbag

hah carpet dengan ilusi oh-i'm-fat-while-sleeping. lolx.


shah alam! apa yang telah ko lakukan kepada carpet??!
(double chinn wtfish!!)


secara accidentnya telah terbuat satu paperpag warna pink! AHAHA


and a doodle bday card.


aku-tak-tahu-apa-berlaku-aku-fold2-tiba2-jadi-camni. 8D


the tiny flowers.. so japan-ish. rofl.