Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Friday, September 19, 2008

cards cards and more cards

sorry peeps (dalam sehari berapa ratus kali sy cakap sorry agaknya.. ohok T_T)
hari jumaat yang busy.
even xsempat nak berpoya2 dengan rakan2 poya2ku dewasa ini *sape lagi kalau bukan raja & ben* lolx "korang!! minggu depan kite free! main minggu depan, ok! hahaha"

basically ni photos hari ni.
foh akhirnya dapat jugak upload photos! *tepuk tangan untuk diri sendiri* :P


terkagum tengok nombor 10101.
ni pagi tadi the dad isi minyak.
pastu sampai ofis dalam pukul 9.15 sy turun pergi post office.
teka nombor giliran sy.. .. 2020!
hari dengan nombor2 cantik xDD


pst.. usop, kad raya ko on the way ok! <--tujuan pergi post office xD
jugak kad untuk 2 orang kawan sy. sy xsempat nak tulis semua kad, maka akan kasi secara berperingkat :PP nex wik akan pos kad untuk riken pulak (riken, send ur address to my email!) ^^


hari ni bday bos, kitorang turun bawah kat gift shop nak carik kad masa lunch (imaginary lunch lolx)
nampak bouquet bunga yang cantik!! wuhou


sini banyak kad aeiou lawa2. nak beli kad, sy datang sini je xDD


aieou siap produce kad raya tahun ni. cute kan! xDD


kad raya untuk bos (kitorang xpanggil beliau "bos", kitorang panggil beliau peter. lolx)
time kad ni sampai kat sy, tengok da penuh orang tulis.
maka sy pergilah carik celah yang tercelah sekali *apekah ayat itu.. T_T* untuk tulis :P
(oh btw kad ni sy yang pilih.. bahaha)


there there. ada jugaklah sudut yang boleh muat :PP
happy birthday to my fun bos!! *sebab dia suka ketawa :D*

7 comments:

Nadia says:
at: September 19, 2008 at 8:58 PM said...

(ohhh nampak sig ala graffiti itu!!)
happy (18th) birthday to your fun boss!!
moga beliau kasi raise gaji untuk semua yang sign kad tu HAHA XD

awesomelahhh nombor sume cantek2 ari ni!! *muka kagum*

BlankQo says:
at: September 19, 2008 at 9:44 PM said...

aku penah kena sound sbb amik gmbar cards kt shopping complex.. haha :P

wani ezryl * says:
at: September 19, 2008 at 9:53 PM said...

hoh raise tu xkan dapat punya T_T (pastu gelak byk2 sbb da gile xde raise :P)

kan. sy jugak adalah kagum. kalau rajin sy akan tangkap gambar nombor giliran tu :P

wani ezryl * says:
at: September 20, 2008 at 6:17 AM said...

blankqo^ lolx camnekah perasaan disound? :P kite pun sama weh. kat memory lane kena sound. kat kedai kasut kena sound. tp ape guna org tu nak sound, kn. gambar da selamat masuk dalam memorycard ;)

riken says:
at: September 20, 2008 at 12:13 PM said...

wah, nice handwriting plus signature graffiti tu (tak sangka muat jugak yer spot tu). mesti dia happy tapi takder birthday kek ker???

kaizenDaGreat says:
at: September 20, 2008 at 12:32 PM said...

wohoo...18? dasat sungguh opis ko...ceo 23, bos 18...ntah lepas ni ada lak ngaku 13... hahaha

great working env! ;D

Iz says:
at: September 22, 2008 at 2:28 PM said...

happy 18 tu yg tak boleh blah. hahahah