Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, September 17, 2008

mengantuk all day long

hahaha. hari tu ternampak si spongebob tengah peeping kat belakang kereta sapa ntah.
agak scary lolx! :P


okeh.
maafkan si pemalas ni sebab xupdate cepat :P
maafkan si pemalas ni sebab masuk blog korang pastu baca je pastu x komen (sy komen later sebab x sempat)

-hari ni orang kerusi (chairman LOL) datang singgah ofis (dia datang sepurnama sekali sebab dia duduk aussie), maka kena duduk baik2 dan pura2 bekerja :P

-petang pulak meeting. dengan board room yang sejuk dan mata mengantuk sepanjang hari, sy rasa macam nak bentang toto kat tepi tu.

-sy sibuk dengan kad raya. kad raya tak siap lagi. maka sy agak rushing.


tu lah sebab musabab kenapa sy update lambat.
okeh.
jumpa kat next entry.
xD

9 comments:

Nadia says:
at: September 17, 2008 at 8:34 PM said...

laa...jangan laa rushing sebab kad raya tu...everyone understands -- no wonder laa mengantuk, dedikasi terhadap friends yang sangat tinggi!!
*standing ovation*

now get some rest!!
kalo tak i'll look over you cam Spongebob tu look over the driver's seat XD

wani ezryl * says:
at: September 17, 2008 at 9:03 PM said...

weh xboleh. kena hantar kad raya b4 25september or else korang semua xkan dapat kad rayaa wahha (pos malaysia da siap warning suh hantar awal ekeke) :PP

oh terima kasih nadia kerana mengambil berat kemengantukan sy. mmg semua org mengantuk hari ni. entah apasal. sape2 ada bantal bulu angsa lebih tu, tolong pass ke sini :B

riken says:
at: September 18, 2008 at 3:11 AM said...

wahh, nak satu...nak satu kad raya home-made + ada pop-up...

wani ezryl * says:
at: September 18, 2008 at 7:53 AM said...

it's limited edition :P kalau nak, kita kena exchange kad raya. itu policy tahun ni :P

kaizenDaGreat says:
at: September 18, 2008 at 8:18 AM said...

wani, xyah rushing sangatla kad raya tu... sian ko...xpe, kalo dpt lepas raye pun aku ok lagi... aku memahami ;p
~sebenarnye, aku pun xsiapkan lagi kad raya!!! lolx

jon jonson says:
at: September 18, 2008 at 11:57 AM said...

apology accepted, selamat hari raya

Nem0 o0h Nem0 says:
at: September 18, 2008 at 2:30 PM said...

gilerr comel spongebob tu..
weyy kad ry ko wat sndr ker??
rajinnn nyerr..


anak sape la ni..=)

riken says:
at: September 19, 2008 at 11:46 AM said...

wokey2, agreed. nanti i'll sent you my address yer. kita tukar kad.

wani ezryl * says:
at: September 19, 2008 at 10:05 PM said...

kaizen^ ko mmg kan. ayat 'jgn rushing' tu patut diterbalikkan pastu pass kat ko.. hahaha. raje! rush buat kad! pos kat kite! cepat!! :PP


jon^ time kaseh sbb maafkan sy. ohoh sy terharu :P


nemO^ ha a buat sendiri tahun ni. tp ingt nk beli jugak.. haha (wani tamak haloba) :P


riken^ no prob, since post office dekat.. hahah ^^