Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, September 11, 2008

a fun blog award

ok kena beli rak trofi ni.. bahaha *ketawa bangga x ingat* :PP
tapi sy terheran (<--adik2 jangan pakai word ni buat karangan BM. dun wanna be blamed on ur B for in BM :b).. siapakah sebenarnya yang start buat award2 ni?
siapakah yang sangat rajin buat grafik macam kat atas?
siapakah siapakah.
:P

dulu sy ada buat award ni, the name is ezryl's award.. HAHAHA
tapi untuk award benda2 fave sendiri sepanjang tahun tu la. like.. extreme moment award, guy-that-i-fancy-a-lot award, shocking moment award (kalau pandai cari la award ni kat mana.. siap ada gambar trofi; pegang headphone.. lolx. yea itu sy 3tahun lepas :B)

gohh sy cepat distracted T_T sori2 (kembali ke tujuan asal :P)
thanks juta2 bintang di angkasa kat peej for giving me this award! *julang pari2 tinggi ke udara sambil keluarkan list ucapan terima kasih macam yang celeb hollywood selalu buat :PP*

(can't pass this back to peej cuz she has the award oredy) ;] so i'm giving this to :

1. nadia die-u-monster //seriously think her blog is fun. clouds, photoshop experiments, jrockers, gadgets..

2. jebonisme@junad@nik // hell fun. xboleh nak describe. tiap kali masuk, tiap kali sy sengih2 sj. haha. (walaupun dia xtau blog sy ni, but wut the heck)

3. kak gee@my couz // she's full of happiness. macam ada matahari sekeliling dia haha. i like happy person. happy person makes other people happy xDD


so dats it!
sy ada 1 tag kena buat. yang tu tunggu nantilah. hoho
later, alligator! <--phrase yang famous gile zaman sekolah hahaha

6 comments:

riken says:
at: September 11, 2008 at 8:23 AM said...

hoho, will definitely check their blog as it it being recommended my you. cheers.

gulagula says:
at: September 11, 2008 at 8:32 AM said...

kenapa suddenly cam ade musim award2 ni ek? pegi blog2 orang lain pun macam2 award yang diorang dapat.

"award wani"? hmm...cam best je idea tu...cam nak buat "award hza best" la pulak, tapi kena tunggu hujung tahun la...>__<

wani ezryl * says:
at: September 11, 2008 at 8:38 AM said...

riken^ u shud! 3 diff blogs but with the same fun-ness. haha


gulagula^ i seriously hv no idea.. lolx. (tp 'kecik tapak tgn'.. hahaa) jom lah kita sama2 buat award hujung tahun ni. and it's all about ourselves! hahahaa >:)

Nadia says:
at: September 11, 2008 at 2:50 PM said...

wani...sila hentikan bg award ni...sy nak nanges terharuuu~
*air mata berjujuran tanda sangat menghargai*
like, seriously, than yo very much!! TwT

shle3pyb4by says:
at: September 11, 2008 at 8:22 PM said...

couz, thanks for such award!! :) aahahaa... matahari mengelilingi??? wah! :) thanks!!

wani ezryl * says:
at: September 12, 2008 at 8:20 AM said...

nadia^ ok award dihentikan serta-merta.. ahaha. so not! :PP


shle3pyb4by^ u'r most welcomed ^^