Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, September 22, 2008

of everything in 1 post

helo delo :]
ohoo smlm sy post videos sbb sangat sibuk untuk upload gambar dan menaip wahaha.
plus, xde perasaan nk tangkap gambar makanan. (makanannya banyak, gambarnya xde. bahaha) xpe korang boleh tengok gambar makanan kat blog len, bertimbun2 :PP

basically, i din get my baju raya.
i dun hv a baju raya. gle rakyat xjelata (rakyat jelata ada baju raya) :P

semalam pergi tengok kad raya pop-up. memang mega gile pop-up dia. bukak2 je ada tangan depang la, duit keluar kat mesin ATM, note tercacak naik.. those mega stuff :PP

rekod kad raya konvensional received : still ONE.

semalam i bought a mini magnum. (it's an ice cream if u'r clueless, not a condom or wutsoeva lolx). pastu adik sy suka ais krim, kan. sy saja la buat conversation konon2 nk bitau dia sy beli ais krim:

wani-buys-magnum : weh akka (sila tuka dgn panggilan kakak kat rumah) ada beli something dalam fridge. da check belom?

haret : oo. mongolia tu?

wani-buys-magnum : mongolia wut da heck. magnum la! ais krim magnum!

mana dia dapat nama mongolia tu.. wah haha.

9 comments:

kaizenDaGreat says:
at: September 22, 2008 at 8:42 AM said...

adik ko memang kreatif!
HAHAHAHA xD

uShop says:
at: September 22, 2008 at 11:03 AM said...

wahaha adekah kat msia skang ni dh rajin jual kad raya style itu?
last time raye xde pon..
[sambil mengire2 bile 'last time' itu..]
owh 4 tahun lepas laa..*ok ok sop ko dh ketinggalan zaman dh ni*

Nadia says:
at: September 22, 2008 at 11:27 AM said...

lol aiskrim mongolia = WIN XDDD

and...by tomorrow dapat laa kad raya lagi...*muka bersalah*

wani ezryl * says:
at: September 22, 2008 at 11:57 AM said...

kaizen^ sesuka hati dia ckp nm ais krim camtu T_T

:P


ushop^ ha a ada la sikit2. even memory lane mmg sejak last year ada kad pop-up xDD hoyehh sy suka pop-up!!


nadia^ lolx xpe la. sy menanti kat tepi post box dgn penuh kesabaran dan ketenangan.. wahaha

gulagula says:
at: September 22, 2008 at 1:03 PM said...

ala...sabar la wani...nanti dapat la kad raya dari peminat2 kipas susah mati wani yang berduyun-duyun tuh...raya ade seminggu lagi...takpun maybe pekerja2 pos malaysia tu cam lambat skit, so maybe lepas raya pun dapat lagi.. ;-)

sewordz says:
at: September 22, 2008 at 3:04 PM said...

la... ko tk dpt lg ke kad raya yg aku dh sendkn tue..

mgkn aku slh send kot... nnt aku check sent items aku nie ha...

lalalala.... (smbil buat muka nothing to lose)

jon jonson says:
at: September 22, 2008 at 4:49 PM said...

x update sgt ttg revolusi kad raya neh sbb slalu beli stok 10 hengget dpt 20 keping gtu

[noriza] says:
at: September 22, 2008 at 5:08 PM said...

mayb adik wani konfius ngan eskrem magnolia la :D

wani ezryl * says:
at: September 22, 2008 at 9:17 PM said...

gulagula^ ye mereka semua hantar lambat mcm sy T_T :P :P


sewordz^ woih bile ko nk update blog?? :P ko hntr ecard ke? kat email? ahax nnti kite check ^^


jon^ xpe yg penting being appreciative dgn kasi kwn2 kat raya xDD x ikut trend pun xpe. ahax


noriza^ yah. semestinya dia confuse.. ahaha