Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, September 24, 2008

ke manakah wani pergi hari ni??

taukah kenapa sy sibuk semalam & hari ni? (kohkoh)
.
.
.
sebab hari ni sy pergi interview. yeppa sy kena panggil pergi itu interview ptd, yg orang cakap susah bangat (memang susah pun T_T)

mula2 kitorang kena letak dalam bilik ni ramai2.
pastu divided into groups. pastu kena jawab exam dalam bilik ni (pun ikut groups).


ohaha ni kawan sy raja xDD
memang seronok pergi interview ada kawan ^^ da la kitorang satu group pulak *lompat2*


ni sy (duhh wani) dengan pas pelawat :B


raja tengah baca nama orang2 atasan untuk dihafal.. bahaha.
(serius, sy memang xhafal nama2 orang atasan. screwed)


pastu kitorang group 2. tujuh orang.
kena panggil masuk bilik interview tu ramai2.
then ada 3 orang interviewers. gile ngeri. lapar, otak blank, cengkerik.. *nyip nyip <--bunyi cengkerik* :P
prediction : susah & belum tentu akan dapat T_T

but xkisahlah, sebab kitorang da habis interview then boleh balik!! yeahx!!

raja & sy bergambar kat kereta raja, kimi (hoyehh akhirnya dapat naik kimi!! xD)
pastu raja hantar sy pergi ktm serdang. thanks, raja!!


da lama xnaik tren okeh. sangat lama.
tren ni dah uzur gile. bilakah nak tuka tren canggih? hahaha (rakyat yg xtau bersyukur :P)


tengok jam dengan nombor lawa, 111. bulan ni banyak betul nombor2 lawa xDD


and here i am, at home ^^ joli katak. HAHAH

13 comments:

jon jonson says:
at: September 24, 2008 at 5:04 PM said...

1 step further nmpknya...ooo jam puteh itu levi's rupanya

wani ezryl * says:
at: September 24, 2008 at 7:04 PM said...

step ke parit lolx :P

ushop says:
at: September 24, 2008 at 9:50 PM said...

owh..g interview itu ptd rupenye..
eh eh, pegawai2 kedutaan pon ptd tau!!

*bayangkan wani jadi duta ke ukren* xP

Nadia says:
at: September 25, 2008 at 1:06 AM said...

best gle pg interview ada member!!
mesti kurang nervous tu 8D

even if rasa macam screwed but then, this is the holy month kan -- you never know what can happen when you work hard enough XD

*yosh entry bergambar the return !!*

wani ezryl * says:
at: September 25, 2008 at 5:34 AM said...

ushop^ ha a duta2 tu ptd, tp nk pergi ukraine kena tau cakap ukraine lolx (wani xde ciri2 duta T_T)


nadia^ ha a kan. kalau nervous je, si raja tu cakap, "selawat byk2." then calm balik. then nervous balik. dia ckp lagi, "selawat byk2." and it goes on and on. lolx (kawan=motivator) :D

jon jonson says:
at: September 25, 2008 at 5:54 AM said...

hope they didn't send u to mongolia ;p

uShop says:
at: September 25, 2008 at 7:56 AM said...

ciri2 duta?? huh nnti sy tgk duta skang ni ade ciri2 istimewe ke x..
huh kampong biase je die xP [ampon dato']

/org ukren nk keje kedutaan kt kene hapal "ape kaba n slamat datang" xD

wani ezryl * says:
at: September 25, 2008 at 8:02 AM said...

woish.. where?? :P

xlah, biasanya yg hntr ke luar ni tau bahasa sana, diorg diberi keutamaan. but IF kena hantar ke mana2, accept je la dgn riang gembira lolx

kaizenDaGreat says:
at: September 25, 2008 at 8:26 AM said...

hohohoh.... kena anta keluar negara...

ingat ptd bukan tertakluk kepada kedutaan sahaja... ;p

lalalala, rehat sebaik habis!

wani ezryl * says:
at: September 25, 2008 at 2:12 PM said...

tu la, nk terangkan kat diorang sangat panjang pulak :PP

dgr kalian semua, ptd xtertakluk kpd kerja sebagai diplomat di kedutaan mahupun kerja di pejabat2 suruhanjaya di luar negara semata2. ptd merangkumi pelbagai jenis jawatan dalam pengkhususan2 tertentu (ambik ko hayat hafal nk pergi interview!) :P

jon jonson says:
at: September 25, 2008 at 2:17 PM said...

yup,diplomatik doesn't mean only for diplomat/embassy...cth2nya di peringkat daerah adalah DO,ADO dsb

BlankQo says:
at: September 26, 2008 at 4:24 PM said...

bila blogger bertemu blogger di alam nyata... maka hancurlah dunia :P

wani ezryl * says:
at: September 27, 2008 at 6:27 AM said...

jon^ kan. tp sy ni xde tokoh nak jd DO ekeke


blankqo^ ok tunggu kitorang jumpa sorang lagi blogger.. dia sifu kite.. kalau kitorang jumpa may b planet ni akan meletup.. wahhaha