Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, September 13, 2008

hari separa produktif

hari yang separa produktif (sebab tertido pukul 2 penat sangat, terbatal plan nak pergi seksyen 2) T_T

okeh! pagi2 da gerak. tengok kepulan awan banyak gile.
hari ni super panas. minor headache :P


pergi maybank masukkan duit. sebab akaun sy duit sikit, pastu every month nak kena tolak auto-debit for few stuff. (maka kena masukkan a sikit duit bahaha) :b

ohoo sy berdiri di belakang orang yang sangat lambat. nak pergi atm sebelah, pakcik sebelah pun sama jugak. siap retype password ke ape *ye sy mengintai*. tapi orang depan sy paling lambat di alam semesta aa. orang sebelah da 2-3 orang habis, dia xhabis2 lagi T_T

(patut wujudkan atm khas untuk orang2 lambat/urusan banyak :PP)


perasan tayar belakang kempis nak mati. patutlah lembab gile je bawak kereta!!
di tengah2 panas, sy isi angin semua tayar T_T
(terima kasih pam angin shell. petronas tutup, tengah renovation :B)


petang pergi bazar 13. yeah, bazar yang melambak orang pakai spek mata hitam frame putih. cukup stylo a tu kiranya.. okoko. (adik sy memang muka xde perasaan. abaikan dia)


apekah motif ada pelepah2 kelapa kat atas kabel letrik?? lolx!
(pintu masuk bazar)


silakan tengok gambar asap2 kat bazar.. hahah.
(notice budak belakang bawak dslr tu? kat sini memang banyak budak2 bawak dslr nak tangkap gambar. tapi semua tangkap gambar dari belakang je. dik, kalau ko da bawak kamera camtu, ko boleh berbangga tangkap dari depan, xyah takut2. ahax :P)


ohoo rumah fave sy kat seksyen 13.
gile lawa rumah ni.


malam semalam tertido xsempat nak makan ikan bakar.
panaskan balik, buat buka puasa.. okoko.
(bau menyelinap ke seluruh pelusuk kejiranan HAH!) :P


beli tembikai nak buat jus *pointing to my mom*
ended up dapat pati jus sikit je sebab blender tu bengong, dia tercampak2.
tapi best a air tembikai tu. dapat la 2 gelas. lolx


carpet yang suka melepak kat katil orang.
bantal censored sebab dia malu dia naked. ahaha


nasi goreng tajaan wani.. okoko.
baru buat tadi ni, nak makan sahur esok. gile sedap (puji diri sendiri xboleh blah.. ahaha)


okeh jumpa esoklah! xD

10 comments:

Nem0 o0h Nem0 says:
at: September 14, 2008 at 1:10 AM said...

nape x lempg jek org tu laju2 sbb guna mesin atm lame sgt?=p

wani ezryl * says:
at: September 14, 2008 at 9:55 AM said...

ahaha kang lempang batal pulak puasa :PP

riken says:
at: September 14, 2008 at 10:53 AM said...

wahhhh, gambar langit yg chantekkk...
wani, bila lagi u nak test ur bro dslr tu???

Nadia says:
at: September 14, 2008 at 12:46 PM said...

carpet!! tak sesuai sungguh ngan nama -- kena tukar nama ar jadi Katil XD heheh.

ok laa ni, produktif jugak.
ko tido pkl 2, sy ni bangun pkl 2...ahaha~

Jebon says:
at: September 14, 2008 at 1:38 PM said...

wani, apa yang best di bazaar 13 tu? yang kat stadium tu ke?

wani ezryl * says:
at: September 14, 2008 at 4:12 PM said...

riken^ xpandai a nak pakai kamera besar2 ahaha. (if i use that, i'll shoot everyone lolx)


nadia^ tido pada hari weekend adalah seronok (walaupun sebenarnya xmo tido sebab banyak benda lain nak buat T_T) <--kepenatan mengatasi segala :P

carpet mmg kena tuka nama jd katil, langsir ataupun rak kasut (sila teka tempat2 dia suka tido.. hahaha)


jebon^ 13 banyak gile gerai, pastu ada satu gerai kebab famous yg masuk surat khabar tu.. hahaha. dia pakai kebab cucuk macam kat arab. queue panjang gile kat situ :B makanan dia variety, ko boleh try gi sana xD

jon jonson says:
at: September 15, 2008 at 2:42 AM said...

xpepon belasah shoot sesuka hati sbb bkn mcm dulu pki filem, janji memory card beso gedabak...wah,dah msk siap2 mknn sahur

dyan . says:
at: September 15, 2008 at 10:29 AM said...

haaa.. tu la pasal.. besar smpai tak tau nak pilih.. hahha..
tapi dalam banyak2 gmbar makanan kat entry ni..
paling menyelerakan sekali is the nasi goreng.
haha..
lama dah tak makan nasi goreng since bulan puasa ni..
haih.. ni yg rasa nak buat ni..
hahaha..
bahaya lah blog ni..
mempengaruhi betul..
hoho..

lily.lulu says:
at: September 15, 2008 at 1:19 PM said...

lama x pegi pasar malam kat shah alam

rindunyeeee

wani ezryl * says:
at: September 15, 2008 at 1:55 PM said...

jon^ sy penyokong point & shoot camera.. wahaha. mmg dslr menjadi pujaan hati anak2 muda skang, tp suddenly xmo sama dgn org len. maka dslr tu tunggu dlu.. lolx :PP


dyan^ eh buatlah nasi goreng tu. kita kenduri nasi goreng bulan ni! yiehha! xDD


lily^ weh turun la shah alam, pergi bazar. bazar 13 memang serius meriah gile.