Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, September 27, 2008

midnight trip

semalam lepas balik terawih tu kitorang jalan2 pergi anggerik mall.
punyalah berkurun tempat ni wujud kat shah alam, semalam baru kitorang jejak kaki :P


kereta sangat banyak. tempat parking adalah hampas (tanah bukit bukau.. hahah)
yang dalam gambar; side parking yang menyusahkan bas nak lalu. serius tengok bas rapidKL tu macam seksa je nak lalu jalan ni lolx


kat luar anggerik mall is like.. the uptown.
banyak gile gerai. xtau sampai pukul berapa. sampai pukul 2 la kot kan.


kedai lampu raya.. hoh hoho.


ni dalam anggerik mall. kedai paling best sebab kain dia cantik2 :P


diorang tengok baju, tapi xde saiz. (dohh)


ok jalan lagi carik kedai lain :P


anggerik mall ni belah dalam lebih kurang macam ampang point kot.
tapi banyak kedai baju x]

5 comments:

hyfa hasan says:
at: September 27, 2008 at 7:35 AM said...

wah.. byk nya jual baju raya kat situ..
kalau kat JB.. mcm angsana ar kot..
abis beli pe jew??
shopping raya ler tu ekk..ehhee

Nadia says:
at: September 27, 2008 at 7:54 AM said...

the quest for baju raya tak abes lagi ek? hee.

aa your dad kah yang berkot itu? wah sangat kemas ke mall!! hebat hebat XD

oh oh lampu raya -- kitorang ada beli lampu camtu kat sini ari tu 8D but then bukan yang meriah-lip-lap-berjurai tu ar. heheh.

wani ezryl * says:
at: September 27, 2008 at 7:58 AM said...

hyfa^ xbeli apa2, hyfa. xjumpa pun saiz yg betul. lolx


nadia^ yoshh ntah bila akan ketemu dgn baju raya tu hahaha. smlm nk beli this baju cotton tp either too big or too senteng.. ekeke

ha a tu bapak sy yg mmg hari2 pakai kot sbb dia sejuk (hint:org kurus) wahaha

ho yeh. cpt2 gantung lampu2 tu!! :DD

uShop says:
at: September 27, 2008 at 8:25 PM said...

cepat2 carik baju, ade lagi 3 hari nk raye!

wani ezryl * says:
at: September 28, 2008 at 5:40 PM said...

*lari3 carik baju* :P