Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, September 29, 2008

beware of another food photos

dah masuk hari ke-29 xD
adakah semorang da balik kampung? *sambil stalk semorang* :P
sy kerja lagi hari ni, esok baru cuti.. hoyehh.
(sah2 hari ni kepala menerawang ke arah 'kecutian' bahaha)

so ni menu bukak puasa semalam :B

main course sy; cucur udang.


budak2 tu punya.


budak2 tu punya jugak.


air root beer yg sy sayangi :PP


the dad punya.
lemang2 yang bergelimpangan tajuk dia :P


budak2 tu punya lagi.


budak tu punya.


share sikit nasi minyak dengan my mom.


okeh tamat.
sy memang pemalas menaip dewasa ini.
(ini entry auto-publish. oh yehh sy memang pemalas malam2 camni :P) <--waktu asal menaip.

12 comments:

kaizenDaGreat says:
at: September 29, 2008 at 8:02 AM said...

banyak sangat budak2 tu punya...
ko xmakan ke semalam? xkan diet? :D

jon jonson says:
at: September 29, 2008 at 8:07 AM said...

anda mmg pekerja yg berdaddy-kasi har har...x blk kg raya ni?

dyan . says:
at: September 29, 2008 at 10:32 AM said...

waaaa... saya pun maseh kerja hari ni .............. dan esok =(
waaaa...
menyesal pulak tak mintak cuti untuk esok aritu..
waaa.. ari ni dah lar ofis dah sunyi
esok mesti lagi sunyi :(
ni pun dh malas nk kerja..
bak kata "budak tu" mood kecutian dah melanda.. haha.

eh cucur udang tu beli kat mana..
sungguh meleleh air liur ni.. hahaha..
hari selain puasa dia ada jual tak?

**wani.. sumber rujukan makanan di shah alam... hahaha..

gulagula says:
at: September 29, 2008 at 11:36 AM said...

ye, stalker, saya sudah pulan ke kampung sabtu lepas...sekarang sedang menghirup udara segar di kampung. =)

pose2 ni, cucur udang pun nampak sedap. i had pizza for berbuka last friday sebab hujan lebat so tak dapat nak gi pasar ramadhan. so panggil domino's pizza delivery le jawabnye...

tak balik kampung ke?

wani ezryl * says:
at: September 29, 2008 at 11:37 AM said...

kaizen^ ha a makan cucur tu pun da kenyang seyh xDD makan benda sama pun xpe yg penting sedap akaka.


jon^ balik. esok baru balik wahhaha.


dyan^ haha tu psl. apakah yg kita semua buat kat ofis hari ni?? :PP

cucur udang tu kat bazar 18 but sy xtau kedai mn 1 sebab bapak yg beli. tp dia jual rojak, dgn sayur. so kalau nak, kena mintak cucur kosong je xD

sewordz says:
at: September 29, 2008 at 12:37 PM said...

wani, aku nmpak lemang yg sgt sdap..
dimanakah aku ble m'dptkn nye? huhu... :lapar:

misz eyeliner says:
at: September 29, 2008 at 1:24 PM said...

menu berbuka yg sgt 'berbilang kaum'.. begitu meriah menjelang raya.. yeaahh...

wani ezryl * says:
at: September 29, 2008 at 1:40 PM said...

sewordz^ biasanya lemang ada jual kat kompleks pkns. ko pergi situ, masuk dalam yg belah tgh2 (dia kat dalam restoran, tp terbuka). dalam tu ada lemang ketupat semua ^^


misz eyeliner^ haha org nya ada 5, menu pun macam2 :P

narena says:
at: September 29, 2008 at 2:01 PM said...

mengapakah smlm berbuka dgn menu berunsur udang jep?

peej says:
at: September 29, 2008 at 3:03 PM said...

hampir semua budak2 tu punya..
apa2 pun..budak2 tu punya pizza membuatkan aku parkinson..
nak pizzzaaaaaaaaa!!!

wani ezryl * says:
at: September 29, 2008 at 6:43 PM said...

narena^ xtau. haha. tp cucur tu bukan cucur udang. dia cucur dgn sayur je ^^


peej^ hoh mengingatkan kite, ada lg pizza 2 ketul dlm fridge :P

hyfa hasan says:
at: September 30, 2008 at 8:14 AM said...

wah piza..best nya..