Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, September 24, 2008

kad raya from friends *

semalam dapat selonggok kad raya dalam post box.
*obviously sangat gembira dengan kesungguhan kawan2 sekalian!* xD


ohh kawan2ku yang gigih xD thanks!!


ok ni sebahagian daripada kad raya tu ^^

raja kasi kad ni. in and out; handmade! :DD


dia telah mem-pop-up-kan bahagian dalam kad & itu harus diberi satu tepukan halilintar! kam on everibodi! tepukan!! *tepuk sampai pentas runtuh* :P


and then another pop-up card from dearie fiz xDD
okeh sebenarnya korang, sy main2 je bila mintak kad raya pop-up. xpelah korang nak kasi. hahaha *gelak jahat gile*


from my best friend evah. putri ni kawan baik daripada sekolah lagi ^^
nampak x muka dia dalam kad tu?? yang sy letak jari tu.. hahaha. katakan korang nampak putri kat situ! katakan! :P


and hari ni, ada satu lagi kad yang sy sangat suka front covernya. nice one!!


kad ni ben kasi. dia siap lukis secara digital, ok! *kesat air mata terharu* T_T
pastu dia mem-pop-up-kan jugak lukisan tu! *banjir* :PP
ben, sign ko lawa ah! pastu apsal tulisan ko jadi besar? bukan ke sebelum ni tulisan ko macam semut? hahaha. maaf zahir batin. amponn! :PP

//

cakap pasal kad raya, ni gambar yang di-snap semalam kat ofis.
kegigihan *ya, sy dikelilingi orang2 gigih* kawan2 ofisku mewarna kad raya xDD

fini kaler sampai tertunduk2.
kononlah dia cakap dia xpandai kaler. konon. hambik ko siap dengan tone2 semua! :]


tiba2 ketua r&r kitorang, azril datang join. nak jugak tu kaler2.
pastu sue pun join. oh i love my friends :D




semorang adalah sorang artis dalam diri masing2. xpercaya pergi ambik warna & kertas xD
end!!

18 comments:

ofleza rensco says:
at: September 24, 2008 at 3:42 PM said...

1) hooray!! kad aku da smpi ek!!
*wat backflip skali!! pastu depa tgn..*
....tadaa!!

2) sory ar wani klu die tak se-pop-up yg ko bygkan..*wahaha* aku da cbe yg terbaek..btw, aku pon terharu ko men-displaykan kad aku kat sini *sob-sob* tq2~

3) org makin besa = tulisan harusla makin besa..*walala*

legend :
wahaha = gelak bese2..
walala = gelak dgn sgt gembire..
*credits to wani..lolxness*

ofleza rensco says:
at: September 24, 2008 at 3:47 PM said...

eh2..lagi satu *ye saye gile komen* wahaha!!

wani, pasan x?

pagi raye maen Wii.. <-- pantun era digital..LOLX!

:PP

wani ezryl * says:
at: September 24, 2008 at 4:49 PM said...

ko mmg gile komen kan.. ahaha (xpe, komen ratus2 adalah dibenarkan kat sini :P)

ye, sangat perasan akan pantun tu! hahaha. camnekah nk sebut benda tu? wii? bukan double-yuu-dua? HAHAHA (wii wii wii wani menchanting) :P

sila gelak pelbagai variasi utk lebih gembira! xD

jon jonson says:
at: September 24, 2008 at 5:02 PM said...

bnyk sungguh masa terluang di bln puasa ini

ofleza rensco says:
at: September 24, 2008 at 5:28 PM said...

Wii = wee~~

:PP

wani ezryl * says:
at: September 24, 2008 at 7:04 PM said...

jon^ ko percaya x yg sebenarnya kitorang sgt bz? haha. ni nama dia multitasking :DD (buat kad raya=responsibility)


ofleza^ wee~ *pasni ko beli wii pulak!*

ushop says:
at: September 24, 2008 at 9:53 PM said...

haha kad dari ukren baru nk sampai border kot xP

sewordz says:
at: September 24, 2008 at 11:16 PM said...

okeh, semua rakyat jelata diminta mengeluarkan pensel warna anda...
hari nie kita mewarna dulu...
pastue bru bleh balik umah...
(bos ko ckp camtue ke, wani?) nmpak sgt b'sgguh korg mewarna...

Nadia says:
at: September 25, 2008 at 1:08 AM said...

kan dah kata, mesti datang skali banyak camtu kad2 tu XD

ehhh serius nak join ofis korang -- nak men kaler2 gak reramai 8D
wahahaha~

wani ezryl * says:
at: September 25, 2008 at 5:32 AM said...

ushop^ eh xpe, sy ada je kat sini smpai minggu dpn.. okoko


sewordz^ semorang melarikan diri daripada keje (hahaha) maka kaler kad adalah aktiviti escapism yang sesuai xDD


nadia^ tu pasal, adakah diorang pakat2 nak hantar kad raya pada hari yg sama? :P

mari2 join xDD

uShop says:
at: September 25, 2008 at 7:53 AM said...

senanye bukan sume pakat anta ari same.tetapi posmen yg nk kumpol tiap alamat byk2 skali baru anta xD

narena's world says:
at: September 25, 2008 at 8:45 AM said...

uikss..di alam belia ni pun msih rajin kaler2 kad raya ea...sgt menarik aktvt anda kat ofis.
*psni praktikl nk bwk gak kaler pensil.nk kaler2 buku log..kikiki.mampuih kena basuh dgn lecturer t.

kaizenDaGreat says:
at: September 25, 2008 at 8:50 AM said...

papar kad raya aku yg ntah ape2 tu?
aku sangat malu... hohohoh
:P

Iz says:
at: September 25, 2008 at 8:56 AM said...

bestnye main kaler-kaler beramai-ramai..

dyan . says:
at: September 25, 2008 at 12:22 PM said...

wah bestnya..
tahun ni saya cuma dapat 2 kad raya..
hahaha.. tu pun akibat dari saya yang malas nak send kad raya kat orang.. hahaha..

hm. ni ada satu website dia jual handmade card.. lawa2..
tak tau la kot wani dah tau..
tapi takper.. saja je nak bagi jugak.. hahaha..

http://glamourpusscards.wordpress.com/

wani ezryl * says:
at: September 25, 2008 at 2:08 PM said...

ushop^ hahah. harap2 hari ni ada kad lg dalam post box (kad=mengujakan)


narena^ kitorang mmg suka aktiviti2 yg tak melibatkan kerja ni HAHAHA


kaizen^ silakan jgn malu. kad ko adalah cantik xD


iz^ diorg suka benda2 meriah camni. haha


dyan^ hoyehh da check website tu. sangat best! thnx for the URL!! ;D

BlankQo says:
at: September 26, 2008 at 4:25 PM said...

owh.. modennya korang masih bermain kad raye <-- ayat sombong sbb cuma mampu hantar kad digital.. hehe

wani ezryl * says:
at: September 27, 2008 at 6:25 AM said...

ecewah penghantar kad digital da sampai! :P ntah, somehow rs seronok bila kad sampai kat rumah.. hahah