Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, September 10, 2008

killing the boredom


oh hai! xD
xde birthday sape2.
saja buat untuk membunuh masa <---bila translate bunyinya adalah agak aneh :B
kad ni dibuat dalam tempoh 5 minit & sangat kecik.
hahaha
(oh kad ni dibuat kat ofis :B)

ntah sape birthday 20 tahun ntah. gahaha
ohoh lupa nak lukis kaki meja kat belah sana. abaikan.


konon ada meja dengan kek a kat atas. konon.
hoh sangat fail buat pop-up card T_T


betapa keciknya ia di sebelah darth vader.
oh darth vader sungguh eksyen :P

10 comments:

BlankQo says:
at: September 10, 2008 at 10:41 PM said...

kusangkakan watak darth vader dh pupus :P owh, kad yg sangat cute lagi kreatif. :D

hyfa hasan says:
at: September 11, 2008 at 1:08 AM said...

so sweet ar card tu...

Nadia says:
at: September 11, 2008 at 3:38 AM said...

i miss bubble-speech-pics!!
wani, sila abaikan kerja dan buat gambar camni banyak-banyak XD

gulagula says:
at: September 11, 2008 at 5:36 AM said...

dalam ofis pun sempat buat card? ish ish ish...

wani ezryl * says:
at: September 11, 2008 at 7:46 AM said...

blankqo^ beliau (darth vader) memang penduduk tetap atas CPU tu lolx


hyfa^ thanx hyfa ^^


nadia^ kalau sempat eh, sebab ni pun lari2 buat lepas balik bazar ahaha. dewasa ini kekurangan masa T_T :P


gulagula^ ish ish wani, kenapalah laju sangat siapkan kerja.. bahaha

kaizenDaGreat says:
at: September 11, 2008 at 7:54 AM said...

wahahaha, akhirnya kamu telah berjaya mengepos kad yg telah dijanjikan... sungguh byk masa ko untuk dibunuh... mari bantu aku buat keje, sambil bunuh masa...
[tangisan dalam ati --> bile la nak siap keje aku ni... keje utk 20org].... xp

wani ezryl * says:
at: September 11, 2008 at 8:21 AM said...

hahah ko cadangkan bos ko ambik lg byk pekerja. kalau ko je kat situ mmg a ko kne buat keje 20orang :P xpun ko senyap2 upah pekerja asing buatkan keje.. gaji murah sket (bos ko keluar masuk ofis xsedar ada pekerja2 tambahan.. lolx!)

riken says:
at: September 11, 2008 at 8:24 AM said...

wahh, totemo kawai desu ne

Iz says:
at: September 11, 2008 at 8:55 PM said...

aku nak pop up card jugak sempena hari raya ni. ok?

wani ezryl * says:
at: September 12, 2008 at 8:22 AM said...

riken^ haa yee (pure2 faham) :PP


iz^ lolx kad raya pop-up belum wujud lagi :P