Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, October 31, 2009

fesyen pakaian musim sejuk

haha tajuk tak boleh blah :P

tahukah anda bahawa bandar KT ni dah serupa macam overseas skang?
hujung-hujung tahun ni, hujan turun mencurah-curah (kejap lagi banjir la tu ohok --> salahkan sistem saliran!! :P)

skang dipersembahkan, fesyen pakaian musim sejuk (yang dipakai oleh anak-anak muda yang hebat ini.. HAHA) ..di rumah :b

//fesyen pakaian adalah fesyen sebenar yang dipakai pada harini

suspek : wani ezryl
green tshirt, black fitted sweater, seluar-kotak-kotak-(hadiah), purple striped socks.



suspek : haja
brown long sleeved shirt, seluar kotak-kotak.



suspek : ila O
hair-band, short blue pyjamas.
*aiyo, budak ini tak sejuk ka?* :b



suspek : another wani
purple 3quarter-sleeved caftan, black pants.


apakah fesyen pakaian anda untuk musim sejuk ni?
taipkan ON PANAS (heh!! salah!) ..ON BAJUBULUKAMBINGBIRIBIRI dan hantar ke 32994.
lolx
Friday, October 30, 2009

ohoh ahah

i just wanna put up photos.. cuz i love it ^^v

nasi goreng kampung - dinner semalam.
kecik gile ok telur mata dia :P
timun dia pun super mini.



for today's lunch, another wani cooked spaghetti bolognese (with salad).
=p~



photo for fun : itu encik gani dan sorang penunggang motosikal sesat kat ofis.. wahaha




ini another wani yang gigih bekerja.




ini wani e yang tak berapa nak gigih bekerja.




ini ila perak masa datang visit kitorang semalam.
lindu nyaaaaa
(time ni tengah suh dia buat "muka kurus" dalam gambar AHAHA -- tak kurus pun :P)




dan ini.. korang kenal, kan.
ini carpet, mi amor. muka tensi di situ.. lolx



sy tengah kelaparan skang.
makanan da nak siap tu.. yoshhh pergi dulu!! xD
Thursday, October 29, 2009

thursday yang ok

hadoii penatnyaa minggu niiii lolx
luckily weekend sudah datang!! xD (at least boleh rest 2 hari wehh tak kuasa aku nak mengadap pintu ofis tu.. HAHA)

today we had our office's bulk assembly :P
sy cakap "bulk" sebab ni kira perhimpunan gabungan untuk bulan 7, 8, 9, 10.. gahaha. gile lama tak buat assembly *sebab kurang budget?* :P

another wani was the chosen one for this time's bicara ilmu talk. dia kasi talk, then sy rakam pakai my sony t20 ^^v
topik dia sangat inspiring ok.. tajuknya adalah pasal KONFLIK DI TEMPAT KERJA.
sy rasa semorang ada konflik masing-masing eh. it's how you deal with it.
memanglah bila konflik tu datang, kita akan rasa down and negativity surrounds us yadayada. but bila fikir balik, it makes us stronger and we'll learn from the mistakes.
gahh apsal sy bercakap secara mendalam ni.
biasanya sy cakap benda light-light je. benda-benda mendalam ni menyakitkan kepala lah.. HAHA

btw, ila perak datang KT sebab dijemput as pegawai yang dirai keluar (pindah perak) for this assembly.

petang tadi hang out dengan dia.. ingat nak main boling, tapi boling penuh. pergi menyanyi, tapi sempat 4 lagu je sebab kat sini, pusat karaoke akan tutup malam jumaat. haha bagus kan. then lepak at the beach. LAMA GILE AKU TAK PERGI BEACCHHHHHHHHHH


ila da balik ke perak malam ni :')


ni diaaa
aktiviti kegemaran sy; WRAP HADIAH!!
dulu kalau duduk kat shah alam, memang passionate habis buat benda-benda camni. wrap gifts, doing handmade cards.. dah since kerja kat KT ni, macam tak sempatttt guhhhh

tapi this time kusempatkan jua *ahax*
here goes.

hadiah untuk haja.



hadiah untuk scha.



hadiah untuk irfan.



aiyosh lapar la pulak.
nak makan. haha
tatah!!
Monday, October 26, 2009

accident prone?

ni ha dia balasan kat orang jahat seperti sy.. hahaa
*ok sy tak jahat. itu tipu* :P

nampak ada 3 kesan tragik kat situ.
dengan cut dengan peel hapentah.
akibat main badminton non-stop semalam. hah rasakan kau, wani e :P




dan ini adalah papercut.
sekumpulan kertas yang kejam!! >.<



and i worked non-stop till night.
ni kat ofis lagi ni. baru nak berenti.
tu pun esok sambung lagi.
(kalau sempat la, sebab esok ada 3 meetings and i have to attend 2. guhhhhhh)
and next 2 days i'll be having another meeting. banyak gile benda banyak gile benda i'm going crazyyyyyy (and tired and hungry and whatsnot. lolx)

pray for me, peeps.
Friday, October 23, 2009

x]

hores!! xD nah ambik kau, siri gambar-gambar terbengkalai. haha

last friday, masa sampai kat KLIA.
this is my parents.
(ye, pembaca kenal, wani e. dohh) :PP




haret & falet.
mangsa pembawa beg. lolx




sabtu, kat open house pakcik sedara, PJ.
oh sungguh gigih haret menggigit sate :P




mom, haret, aunt.




mereka sedang melepak x]




dua orang hebat.. rofl.




selasa lepas, kat HQ.
tobat dah ni kali pertama dan terakhir sy pakai tudung sebegitu.. ahax. may b. prolly :P




itu sy kat belah kiri, as the presenter.
belah kanan sana adalah zaki. dia adalah demam dan batuk-batuk pada hari kejadian, tp masa present relax je :P




malam tu ada dinner kat equatorial bangi.
sebab nak sambut former KP yang dah bersara.




adoiyai, chinese food lagi! kepek! *tepuk dahi*
kali ni 11 courses. gile hape.
last time rasanya ada 7 je.




me. maziah.




ah aksi retard sebegini jangan ditiru ye, anak-anak :P



and it ends :]
Thursday, October 22, 2009

*_*

wacktt this is slightly lateeee
*bukan slightly dah, tapi extremely late* update!!

1) laptop sy dipinjam, hence tak dapat online
2) blogger kat PC rumah mogok. slowmo superduper slowmoo
3) mintak maaf kat kawan-kawan semua, tak dapat visit&komen blogs korang minggu ni. i was occupied with stuff.. haha
4) mintak maaf kat orang yang ada kucing nama kasut, for ........... *isi tempat kosong dengan kesalahan sy* T_Tv


there are few photos of different events.
let's start with this 14th of oct first. kenyir. yang len-len kang gwe update la eh, photos semua dalam kamera lagi.. lolx

mula! xD


waiting at the jetty.
hotto. *perah peluh dalam baldi*



kak sha and i, in the boat.
tengah bersiar-siar nak pergi pulau-pulau kat kenyir.




sy cinta ini photo! xD
macam photo orang nak pergi vacation HAHA
*i wish i can go to a vacation now!!*




trees up above. awesome.




entah apa lah dia tengah fikir. lolx
see the water trail?? xDD




air terjun mini. haha




crazee kids doing bags photoshoot. lolx




lawa tempat ni, weh.
boleh buat videoclip national geographic.. okoko




boat-trip members.




ahha!! sudah lama tak tegur awan.
helo, awan!! ;]




tiba-tiba nampak this huge water raft,
dengan orang-orang yang super ramai di atasnya.
macam rumah atas air.. haha




hambik ko, satu family duduk situ!
dengan ada yang melesung batu kat belakang semua HAHA
eccentric :P




berjaya tangkap this awesomeness.
xD




ok kembali ke jeti :]
ada budak-budak kolej ke apa tengah tunggu nak naik bot pulak.




tamatlah sudah trip yang sekejap itu :P
Friday, October 16, 2009

balloons

this is an auto-publish entry, entered at the office cuz i'm darn busy.

HAPPY BIRTHDAY, ISZ.
may all your wishes come true.

:]
Tuesday, October 13, 2009

1 yr anniv :]

happy 1 year anniversary to my dearest PTD friends!! xDD

walaupun ada yang dah berhenti, tukar kontrak, tukar tempat yadayada.. we're still one. satu unit lah kiranya. haha

sy try korek photos dearie PTD friends dalam laptop ni, tapi tak banyak. gambar-gambar len ada kat external hard disk kat shah alam. wahaha. so ni je lah yang ada. enjoy :]

kawan-kawan yang bermain uno dan buat bising di library dengan sy xP




ni masa bila ntah ni,
tapi yang pasti diorang nak pergi makan. HAHA




kawan-kawan PTD sy kat KT..
ni masa awal-awal sampai jugaklah ni. pergi karok. hahaha




tasha, kawan PTD yang cantik, friendly dan riang-ria.
ohho miss sama dia T_Tv




bairy, sudah masuk kabinet (bukan kabinet dapur, ye. lolx)




dengan aman, kat palm garden.




isz yang menggembirakan dan ungku fahim yang skang kat KL.




raje, kawan PTD yang sy kenal sejak belajar.
pergi interview pun sama-sama xD




another wani, a.k.a. haze.
orang yang paling tak banyak songeh HAHA (apekah maksudnya? lolx) :P




ni masa jumpa kawan-kawan len kat malam ICU.


lizaaa gambar ko tak deee. sila post ke sini 1 skang!! lolx

all in all, masa start-start masuk tu memang seronok la. dengan kawan-kawan semua. pastu semua seperated pergi sini, pergi situ. i'm gonna miss ya'll! ^^v