Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, September 16, 2008

food drink

sate kat bazar yang jugak sate akak pasar malam hari sabtu haha.
sate+kuah dia memang best gile.


air kelapa yang x rasa gula lebih2 daripada kelapa. nice one.
(banyak orang jual air kelapa xrasa kelapa. that was crap, man :B)


da pukul 12AM. nak tido.
siang nanti a tengok blog korang eh. lolx
toodles.

11 comments:

riken says:
at: September 16, 2008 at 12:09 AM said...

2 cucuk ajer wani??? kenyang ker???
btw, mana sedap lagi, sate kajang hj samuri ker yg tu??? waiting for your food review skrang nie...

wani ezryl * says:
at: September 16, 2008 at 8:10 AM said...

eh x, ni gambar yg 'doesn't speak a thousand words and needs explanation' lolx. sebab nasi belum masak, so sate ni kira appetizer. tu pun makan lebih daripada 2 HAHAHA.

sate pasar malam, hands down. lebih sedap.

kaizenDaGreat says:
at: September 16, 2008 at 8:35 AM said...

riken, sate wak misman kat hulu langat pun sedap!!! kuah die best, sataynye lembut!!!!

xcaye tnye wani... hahahahah (walhal ko pun xpenah rase... ;p)

riken says:
at: September 16, 2008 at 10:10 AM said...

yeker kaizen??? thanks for the info. mesti kena try nie. hulu langat tu dah dekat sangat ngan rumah tapi bukan rumah kat sini la (nie rasa mcm nak nangis nie).
so wani, taknak try ker sate wak misman tu???

dyan . says:
at: September 16, 2008 at 1:21 PM said...

waaa...
syoknya sate tu..
eh.. kat mana2? hehe..
ni yang best bila wani buat food review ni..
pasal satu kawasan..senang nak carik..
hahaha..
kat pasar mana tu? nama gerai apa?
hehehe..
so far pun yg jumpa sate best kat pasar ramadhan or pasar malam taman tun jer..
tapi giler la jauh kan kalau nak pegi beli tiap2 hari..
hhuhuhu...

**sila jangan malu2 bagi alamat ye.. hehe..
eh.. alamat gerai sate.. hehe..

wani ezryl * says:
at: September 16, 2008 at 7:59 PM said...

kaizen^ weh raje, ko bawak a kite pergi kedai sate tu. nak jugak nak jugak!! ^^


riken^ yezza. benda yang sedap harus di-try! lolx :]


dyan^ wohh taman tun kah. dekat tapi jauh.. okoko (a.k.a. jam :P)
ok silakan salin alamat gerai sate :PP
-bazar 19, kat corner tengah2
-or pasar malam 19 hari sabtu, kat hujung belah stesen minyak shell, seblah gerai murtabak xDD

kuah dia best, sate dia pulak best x ikut masa. kadang super best kadang biasa. ^^

Iz says:
at: September 17, 2008 at 12:38 AM said...

carik la air kelapa fresh. sini sebijik RM3.. oh dahaganya..

wani ezryl * says:
at: September 17, 2008 at 8:10 AM said...

nak air kelapa fresh kena pergi restoran.. okoko :P

dyan . says:
at: September 17, 2008 at 9:45 AM said...

hm bazar ni kat area hospital salam tu ker? or dekat mana eh?
jarang sket masuk 19 ni..
kalau masuk pun takat restoran maisya tu jer.. heheh..

lily.lulu says:
at: September 17, 2008 at 11:33 AM said...

jahatnya !!!!
buat kita lapooo

wani ezryl * says:
at: September 17, 2008 at 9:10 PM said...

dyan^ haa betul! kat hospital salam tu, yg hari tu awk beli ikan bakar tu ^^

restoran maisya adalah best tp mahal sikit.. ahax


lily^ hahahahaha *gelak orang jahat* :PP