Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, September 25, 2008

BF at BA

caution : gambar yang sangat banyak, kamu boleh termuntah :P

hokeh. semalam (khamiz) kitorang satu ofis pergi berbuka puasa kat sini.
*thanks to both models. now u can go :b*


bora asrama berkonsepkan balinese. sangat lawa & feel sangat best xD


ni tempat2 duduk kat luar. kitorang ramai, so duduk dalam ^^
time ni sampai awal, so lepak2 tangkap gambar persekitaran dulu :D


ok musicians dah sampai :]


ni salah satu tempat duduk kat luar. dengan bantal peluk kusyen2.
sy suka makan camni, duduk bersila.. hohahoha.


ok ni snap masa time buka puasa.
tempat makanan. cantik gile.


pastu ada this rancangan makan2 from 8tv datang jugak.
diorang duduk kat rumah yang ada bantal2 tadi :P sekarang tengah shooting.


ni plate pertama sy xDD
later lah kalau rajin sy letak gambar makanan lain. 'kalau'. :B


chefs.


tengah sy sibuk2 tangkap gambar, sorang chef datang and nak tolong tangkapkan gambar.
ok gwe xkesah :P


budak2 lelaki siap balik rumah tukar baju.. hahaha.
ok diorang da sampai :B


our table. time ni bos2 belum sampai.


'our table' siri kedua :PP


'model2' kat ofis yang lawa ^^


musicians pergi sini sana nak perform customers.
time ni diorang da masuk bilik kitorang, and mainkan lagu2 riang.. hahaha.


nafiez and teoh siap menari salsa. diorang memang terrer menari xD siap dapat tepukan lagi.
pastu salah sorang musician menari pulak dengan marini (sila rujuk gambar 'model' sebelum ni :P) havoc habis.


pre. trays of food.
verdict : sangat best.


silalah ke bora asmara, kat area kg sg penchala. (03) 7726 0964.
buffet xsure berapa, but 70+. tapi sebab kitorang datang ramai2, kitorang dapat murah sket.. lolx. good time :D



anda akan dihidangkan dengan klip pendek nafiez menari dengan teoh.. wahhaha.

12 comments:

peej says:
at: September 26, 2008 at 2:33 AM said...

bora asmara nampak lg lawa dpd bora ombak..maybe sebab die baru kot..
tp lawa kan..i loike..

jon jonson says:
at: September 26, 2008 at 6:02 AM said...

send my regards to model2 & signboard model also (cough2!)

gulagula says:
at: September 26, 2008 at 8:23 AM said...

RM70+?!! waa..agak mahal jugak ek...
pose dah nak abis...tahun depan la gi sana... >__< tapi memang teruja jugak la...

kaizenDaGreat says:
at: September 26, 2008 at 8:39 AM said...

kelihatan wani mula utk mengganas

sila makan!!! :D

dyan . says:
at: September 26, 2008 at 10:03 AM said...

wahh.. bestnya makan kat situ..
dari dulu carik bora asmara ni tak jmpa..
dia dekat2 dgn rest puteri tu ke?
ke kat belah mana eh?

hmm.. semalam team kitorang buka kat nikko.. tak best.. =(
kat bora ni lagi mcm best je nampak..
udang tu sungguh menyelerakan
(ehem.. walaupun saya x makan udang.. hahaha)

Nadia says:
at: September 26, 2008 at 10:54 AM said...

Bora Asmara...*maafkan, saya agak tertarik untuk tersengih ngan nama ni koffkoff*

cantek ar weh tempat tu -- kalo makan kat luar lagi best kot kan. dah tu korang kira lucky ar dapat tengok shooting~

aaanyway chef itu sangat sporting!! tabik sama itu chef XD

wani ezryl * says:
at: September 26, 2008 at 10:56 AM said...

peej^ ha a serius lawa gile & cozy pulak tu. ko kn ske explore2 tmpt makan ni. bolehlah pergi esok2 xD


jon^ (wani xsuka kirimkan salam) hahaha :P


thegulagula^ hari biasa pun ada. dgr2 set lunch belas2 je. kalau nk pergi lunch, boleh ^^


kaizen^ makan raje makan! pasni nk makan sate kat hulu langat tu pulak ;D


dyan^ kite pun xbrape tau tmpt ni.. tp mmg dkt2 je dgn puteri ^^ lalu ikut penchala link, smpai ke kg sg penchala (ada 1 tol).

xpe xmakan udang, ikan ayam semua ada ^^

.. faizuRa .. says:
at: September 26, 2008 at 1:31 PM said...

ni majlis buka puasa ke??dinner ke??majlis tari menari ke??hehe..mcm complete jer majlis ni..mmg superb!!

BlankQo says:
at: September 26, 2008 at 4:28 PM said...

sepertinya tmpat org2 kaye... nk pegi jugakkk!

wani ezryl * says:
at: September 27, 2008 at 6:23 AM said...

faizura^ ni majlis bukak puasa ofis ^^ bos2 memang suka tempat2 happening lolx


blankqo^ ko pun kaya, maka ko pergi cepat utk dating agenda! heh hehe >:]

hyfa hasan says:
at: September 27, 2008 at 7:40 AM said...

cantik lah kedai dai..
ala2 bali..
mmg btul2 cantik..
kat mana ekk..
best x mknn kat c tu??

wani ezryl * says:
at: September 28, 2008 at 5:42 PM said...

kedai tu kat kampung sungai penchala.. area2 damansara xDD

makanan semestinya sangat best. 6bintang! xD