Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, September 13, 2008

15 weird thingies

i hereby announce!! :P  ...
..weekend ni adalah weekend tags! lolx

ok here's another tag, daripada peej. macam yang dia cakap, tag ni da banyak kali buat b4 this. fakta weird pasal diri sendiri, tapi this time dia nak 15 (hambik ko! japgi tag camni mintak 100 fakta pulak agaknya mahhaha~) :B

kalau terbaca siaran ulangan, harap maaf. okoko

15 weird things/ habits/ little known facts about yourself.
  1. weird eh. uukie. sy suka bagi kucing2 kat tepi jalan makan (esp kalau nampak dia lapar). kalau xde makanan pun sy pergi carikkan makanan tu. but tengok time a. bukan semua sy kasi ahaha.
  2. sy pernah buat 'kolaj' kat atas meja kuliah. super vandelism. HAHAHA
  3. sy suka taip HAHAHA dan LOLX walaupun sebenarnya kat dunia nyata sy xlah gelak camtu. (gelak hahaha 3 kali adalah x feel. biasanya hahahahahahaa camtu) :P

  4. gambar yang xde kaitan but the cat looks funny in a weird way.
    (sesuai la dengan tag weird ni)

  5. sy suka tengok langit. pastu tangkap gambar.
  6. sy percaya benda mahal tahan lama. lolx.
  7. sy xmakan sambal nasi lemak T_T
  8. jugak xmakan sos dalam burger & kebab <--it's weird for me :P
  9. sy xsuka gile budak lelaki hantar mesej monotonous. biasanya sy malas nak reply kalau terlalu mono. (cliché is a no no) :B

  10. the 'iii' thing; cannot blah :P no offense, it's just me. nothing to do with anyone else xD

  11. sy ada 1 folder penuh dengan gambar mamat2 hensem. bahaha.

  12. sampel gambar dalam folder :B

  13. sy suka orang bagi respons yang nice (kat sy HAHAHA), bukan mengutuk2. kutuk2 xde dalam kamus. even if u dislike me/what i do, don't point it out. keep it to urself. i have people called 'family' to point out from anything to everything :P

  14. pesanan ini dibawakan oleh encik ayam, pakar motivasi anda :P
    (motivasi untuk makan dia.. yeah)

  15. sy memandang serong kat orang yang memandang serong kat fizikal orang lain. physical is a gift, not a joke.
  16. sy adalah sorang budak perempuan yang suka gadgets (walaupun gadget sy xbanyak) weird ke tu?? lolx
  17. sy sangat appreciate orang yang appreciative (means kalau ko ingat bday sy, sy sepuluh kali ganda ingat bday ko. but being wani ezryl; i can be super forgetful at times. ingatan separa lupa) xDD

  18. sy lupa mana sy taruk barang2 sy.
  19. sy suka bercakap dengan kabel internet sy (especially bila dia buat hal). ok dats weird.


ambik ni nama orang2 yang kena paksa buat (ye kali ni dipaksa AHAHA)
-nadia xD
-wafiq
-iz
-sape2 yang pakai baju kaler oren hari ni (lolx)

14 comments:

Nadia says:
at: September 13, 2008 at 8:37 AM said...

9. sy ada 1 folder penuh dengan gambar mamat2 hensem. bahaha.
-- see, kita serupa dalam hal itu XD

-- dan -- O_O
serius wani, anda psikik.
SAYA SEDANG MEMAKAI BAJU KALER OREN ARI NI.
kalo tak kena tag pon still kena buat jugak haha.

*okeh sekarang Nadia is creeped out by wani's psychicness*

wani ezryl * says:
at: September 13, 2008 at 9:41 AM said...

hahaha mari kita high five sama2!! *lalu high five virtual dgn riang gembiranya* xDD

hoo ye kah. sebab masa taip 'baju kaler oren' tu, sy teringat kat ko! ahaha~ kita berdua gunakan telepati utk berhubung! how cool was that :P

akhirfana says:
at: September 13, 2008 at 9:41 AM said...

knpkah kamu sgt kelakar? Hahaha.. Buat tag weird pn blh buat org ktawa. Kmu mnceriakn hari sy lah wani! Thx! :)

Nadia says:
at: September 13, 2008 at 10:51 AM said...

seriously, scary sangat dah ni.
O___O;;

haha~
the tag will be done prolly later lah, nak try wat gif tu skrg hoho.

peej says:
at: September 13, 2008 at 12:09 PM said...

-lawak ok part gelak tu..memula ingat kau nak ckp kau pemalu ke apa..

- aku pun x suke sos dlm burger n kebab esp yg jual gerai2 tu..if mc d ke apa..aku ok la..

- aku jugak x suke org hantar msg mcm tu..

-sampai ade 1 folder penuh??kau mmg hebat..

BlankQo says:
at: September 13, 2008 at 12:27 PM said...

weiii.. aku pakai baju oren ni... waaaaaa

Ammar Abd Halim says:
at: September 14, 2008 at 12:08 AM said...

Saya ada seorang couz yg sungguh rajin mengupdate blogg..apekah?? ahaha..bole menang grammy's..eh silap..noble prize! lol

wani ezryl * says:
at: September 14, 2008 at 12:28 AM said...

kuntum^ ohoo sama2 :PP ni la nama dia xde keje. lolx


nadia^ mmg agak aneh. bayangkan cam masa univ dlu, selalunya terpakai baju yg sm color dgn best friend most of the time! rasanya teori otak bersatu tu betul.. ahaha :PP (teori = org yg sekepala fikirkan benda yg sm/buat benda yg sama scr coincidence)


peej^ ahaha. malu pun gelak jugak hahahahahaa camtu :P lolx hebatkah? xde bf maka simpan penuh folder dgn gmbr2 org len.. lolx. (org yg ada bf simpan gmbr bf sendiri) ^^


blankqo^ wahah! mangsa!! *gelak berdas-das*

Nem0 o0h Nem0 says:
at: September 14, 2008 at 1:12 AM said...

9. sy ada 1 folder penuh dengan gambar mamat2 hensem. bahaha.

haha ni mmg best,
sgt2 la syokk bila dpt tgk muka mamat2 ncem kn?=p

wani ezryl * says:
at: September 14, 2008 at 9:56 AM said...

betul2. sangat setuju.. bahaha.
mamat2 hensem = heavenness.

riken says:
at: September 14, 2008 at 10:59 AM said...

11. sy memandang serong kat orang yang memandang serong kat fizikal orang lain. physical is a gift, not a joke.

setuju dengan yg nie... sometimes these peoples yg suka pandang2 serong nie kena 'diajar' skit. haha, i'm bad.

wani ezryl * says:
at: September 15, 2008 at 1:56 PM said...

yelah kan, kalau la diorg xsuka fizikal org tu, xyah cakap depan2. diam2 sudey. lolx :P

Iz says:
at: September 17, 2008 at 12:45 AM said...

oh my.. nama aku pun ada? baru perasan ye.. kene amik masa nak buat nih, haih tak tido la aku mlm nih.

aku pun tak boleh blah kalau org msg mcm tu. and aku lagi prefer reply orang yg tulis tak pakai shortform pelik2. oh ini dah kire satu fakta dah ni, hahah.

gile pjg comment, mcm karangan.

wani ezryl * says:
at: September 17, 2008 at 8:12 AM said...

haha kadang2 nama ko jugak akan termasuk dalam list menjawab survey :PP xpe bila2 free buatlah. kalau x free dilarang buat :D