Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, October 30, 2008

comments' replies

helo everyone x]

ni adalah entry khusus untuk menjawab komen-komen kat shoutbox.
(sebab panjang, maka sy reply je kat sini)


edwan bli pkai duit raya, haha
hoahh maknanya duit raya korang banyak!! xD

Miki Panda macam kenal je tiang2 lampu dalam gambar tu..
ha a, tu tiang2 lampu kat putrajaya :PP

NADiA+ lol keta kena ilmu guna-guna =3
yoshh kereta itu disihir oleh ahli sihir jahat mak tiri snow white :PP

sayekejegomen wani, balik s.A gune hiway mane?
ada 2 jalan, elite dengan LDP. dua2 pun lalu tapi hari lain2 la hoho xD

kolep weh waniey..meh join youthsays.com...meriah tu!
nak join, tapi terlalu sibuk skang. tak sempat seyh. kawan2 len, silakan la jenguk website itu! ;]

AfeaZD Korang rase nie Hiro Nakamura ker..Nakamurah??..yg mana satu yg betul?? link
wahwahh nak buat iklan kena bayar kat sini :P

z* hmm... mcm keje mkn free je everyday PTD ni :P
tempat ni katanya memang banyak makan :P

ushop hoho iyela.keje kerajaan ni asyik makan free je memane :P
yoshh tepat sekali.

//

jawab pendek-pendek je sebab gwe penat.
okeh ciao! xD

8 comments:

Fizie says:
at: October 31, 2008 at 1:30 AM said...

wah..wani dah byk duit...dah bleh kawin..heheh..jom ramai2..kita culik wani..pastu minta wang tebusan..minta 18k..sebab dia dah ada 16k..uhuu

riken says:
at: October 31, 2008 at 5:25 AM said...

haha, never thought about using an entry tuk nak reply soalan kat chatbox yg banyak. good idea wani. good job.

gulagula says:
at: October 31, 2008 at 10:55 AM said...

wani dah ramai peminat...that's why message2 membanjiri the chatbox sampai tak ter-reply...d^_^b

Anonymous
at: October 31, 2008 at 8:43 PM said...

hehehehe...yeah!colik waniey!

kolep

tropical_jingga says:
at: October 31, 2008 at 11:22 PM said...

stiap kali hari jumaat.. mesti nk tanyer soklan ni... "dh posting??" :P

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: November 1, 2008 at 12:14 AM said...

cik wanie..anda sgt kretip krn menjawb komen didlm 1 entry...so dh jadik 1 entry baru...bagus2...dpt idea..hiksss..

wani ezryl * says:
at: November 1, 2008 at 10:14 AM said...

fizie^ ohaha byk duit pergi haji la. HAJI.


riken^ it came up sbb komen byk sgt kang xterbaca reply lolx


gulagula^ haha xde la, tu sbb wani xsempat mereply maka komen2 jd pile up. ohh super bz T_T


kolep^ ko nk menculik beta? kenapakah?? :P


t-jingga^ haha ada kat latest entry ;]


nani^ sbb shoutbox kecik sgt utk menampung mata2 pembaca.. ekeke :PP

Anonymous
at: February 22, 2010 at 11:28 AM said...

sangat menarik, terima kasih