Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, October 28, 2008

15tagstuff

(obviously ini auto-publish punya entry) :P

ok si tech girl & animal lover, azra telah tag sy.
ni pasal 15weird things which i think i did few weeks ago kot.
but then, kalau keluar tag dengan soalan yang sama, sy biasanya akan kasi fakta yang lain pulak.

so here goes.


* State 15 weird things/ habits/ little known facts about yourself. * The 10 people I tag are to then to follow my footsteps and write their own 15 weird things/habits and little known facts.


1-i dig nose, with tissue (ewwww) HAHAHA. sekali-sekala kasi gross fact xP

2-sy takkan buang even sekecil-kecil pembalut candy pun kat atas jalan raya. sy baru tau pasal ni. lolx. hari tu bawak masuk pembalut candy dari dalam kereta ke dalam rumah, carik tong sampah dan buang. gile.

3-sy beli benda dengan tak berhemah. (kalau suka sy beli je. tu pun kalau ada duit. kalau tak, tengok je la cukup :DDD)

4-sy suka saif ali khan. lolx.

5-habit? i like this pore pack yang takes out white heads from your nose. sangat seronok pakai benda itu.. hahah.
contohnye xD

6-sy beli dvd secara excessive tapi tak tengok semua. inilah namanya pembaziran dan silakan jangan contohi sy T_T

7-kalau tidur dalam air cond, esok pagi sy akan selsema. (hidup kipas! :P)

8-habit lain.. *berfikir*.. habit tukar-tukar channel tv bila iklan. yeah i'm that annoying :P

9-sy prefer lif daripada tangga (fakta apakah ini!!)

10-bila minum air dengan cawan bertangkai or gelas berkaki, automaticaly jari kelingking sy akan keluar ke depan. hahaha. jari yang mengada-ngada :DDD

11-silakan tanya sy dulu kalau nak belikan sy apa-apa sebab interest sy on item biasanya lain daripada budak perempuan lain xD (tapi kalau nak belikan gadget, tak payah tanya, belikan saja. hahaha)

12-habit lain adalah akan tengok orang yang stylo kat mall. yeah dats a habit T_T tapi biasanya orang stylo tak selalu muncul. lolx

13-sy sangat tak logik. (logik==hebat math, hebat chess, hebat fakta sains)

14-suka gilaaaa buah jambu madu but then, skang bukan musim buah itu T_T menumpang kasih kejap kat buah lai. lolx

susah gile nak google gambar buah ni T_T
(buah lai)


15-sangat jarang pakai hon kereta. kalau pakai pun, tekan dengan cepat. may be sebab sy tak suka bunyi hon panjang-panjang. orang selalu misinterpret bunyi hon camtu :P



ok da tamattttt
tak nak tag siapa-siapa. haha
toodles!

8 comments:

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 28, 2008 at 9:44 AM said...

1.peminat saif ali khan rupanya..=P
2.fakta ke-10? ekekekeke automatik jari kedepan erk? sgt class gitu..

.. faizuRa .. says:
at: October 28, 2008 at 10:31 AM said...

i like ur habit no.2 coz sy mmg sgt geram klau ade org buang sampah merata2 ok..:]

then..ur habit no.10 same like me..dunno y???hahaha

riken says:
at: October 28, 2008 at 10:41 AM said...

about ur first fact tu rasanya semua org ada buat. haha, come to think about it... hilang selera sekejap selama 15 minutes :P

uShop says:
at: October 28, 2008 at 1:12 PM said...

sy pon prefer lif dari tangga!! lolx

tag ini mengingatkan sy, yg nadia bagi tag ni dulu n sy x buat2 lagi. menarik nk buat, tapi telupe..:P

misz eyeliner says:
at: October 28, 2008 at 6:19 PM said...

wani suka saif ali khan?
hoh :O
sgt terkejut!

Fizie says:
at: October 28, 2008 at 7:43 PM said...

wah...luar biasa...huhuhu.. tp perempuan..apaleh kata..memang cam tu...hahahha

wani ezryl * says:
at: October 28, 2008 at 8:50 PM said...

nani^ yeah, saif ali khan lagi tua lagi hot. hahah (xboleh blah punye statement :P)yg fakto no10, sy xbersalahhh jari itu bersalahhh :B


faizura^ ada org cerita, dia pergi nepal, negara tu kotor sbb sampah merata2 atas jalan. so bila dia balik msia, dia tgk org msia buang sampah lalu berfikir 'oh xpe, agaknya ni org nepal..' wah haha kelakar gle :P

fakta no10 jd secara automatik kn? xD


riken^ org buat, tapi adakah pakai tisu? lolx!


ushop^ sy tau ko byk fakta2 menarik. boleh pulak lupa nk buat tag.. ahaha :PP yeah naik lif sgt best! (tekan, sampai :P)


misz eyeliner^ yoshh surprisingly sy rasa dia hot (dia pelakon hindi yg urban, byk cerita kat luar negara xD)


fizie^ haha biasalah fizie, semorang ada interest masing2 :PP

nadxoxo says:
at: October 30, 2008 at 12:26 AM said...

habit 2, 7, 8, dan 15 adalah sama dengan habit saya!! hahah.