Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, October 29, 2008

cerita wani ezryl hari rabu

hoho keretaku sudah siap kawan-kawan xD
esok bolehlah pergi kerja naik kereta :PP (macam la selama ni tak naik, cuma driver je tukar :D)

ntah apa dia tuka kat kereta tu.. relay? relay what the? sori sy tak tau pasal kereta. typical wani with less logic. HAHA

//

hari ni kitorang terserempak dengan sorang guy yang handsome kat lif.
tasha sangat happy dan berharap-harap jumpa mamat tu lagi. and she saw him again for the 2nd time. and she was so happy. hahaha.
tapi betul la, handsome mamat tu xDD

//

ok tak payah cerita panjang-panjang.
sy letak photos but with no caption. NO CAPS.
:P






hari-hari yang dikelilingi orang-orang berkot :B

oh oh setelah kajian dijalankan oleh beberapa orang,
didapati banyak jugak PTDs yang still SINGLE. boys and girls. itu adalah cool. hahah.
(siapa-siapa yang suka guys yang baik, smart, tak smoking, sembahyang,.. haa ada semua kat sini lolx. jugak girls yang lawa dan kelakar.) okeh i'm promoting them again. patut berenti sekarang T_T


signing off!! :D

12 comments:

riken says:
at: October 29, 2008 at 7:53 PM said...

wahh, bleh bukak agensi mencari jodoh nie. how about u? tak terpikat dgn sesaper kat sana ker?

misz eyeliner says:
at: October 29, 2008 at 9:23 PM said...

terasa nak melawat ko di sana.
sambil mencari boys yang single & ensem.
bolehkah?

uShop says:
at: October 29, 2008 at 9:34 PM said...

wah wah wah
segak sungguh sume pakai kot tu.

n sgt x sabar nk pakai name tag hitam putih itu xD

nem0 says:
at: October 30, 2008 at 12:34 AM said...

aku nk sorg leh tk??=p

babe ko keje kt ner?

jon jonson says:
at: October 30, 2008 at 1:34 AM said...

relay tu kalo x silap berkait dgn sistem nak start enjin bukan acara berganti2...yeah,PTD hunting season is officially open ya'll ;p

tropical_jingga says:
at: October 30, 2008 at 6:59 AM said...

apsal x snap gamba org hensem dkt lif tu....??? :D

swit@kon says:
at: October 30, 2008 at 8:06 AM said...

babe, u ptd posting kat ICU ke?

gulagula says:
at: October 30, 2008 at 9:01 AM said...

waaah...cam sepesen je cara pakai kot/tudung/baju kurung...>_<

oh btw, tasha (walaupun gmbar die xde dlm entry ni) tu looks cute with her white hair band. ^__^

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 30, 2008 at 9:22 AM said...

oh cik wani..sy sgt jeles pada org2 berkot..sgt jeles krn anda berjaya menjadi PTD..owh bilakah giliranku..hiksss...huhuhu...

wani ezryl * says:
at: October 30, 2008 at 8:11 PM said...

riken^ xdenya la perkara spt agensi itu.. lolx. yeah ada, but from far adoration je T_T


misz eyeliner^ ohoh boleh2 silakan datang :P


ushop^ boleh je nak pakai nametag tu, kat kedai rm3 tempah hehe :PP


nemO^ wahwah mcm beli-belah pulak lolx. kite keje kat jabatan perdana menteri skang. tp lom posting lg.


jon^ eh but i heard relay tu ada dalam bateri? hoh xtau la, xpaham makcik ni :PP


tropical_jingga^ xsempat nk snap pun, tiba2 dia muncul kat pintu lif.. lolx


swit@kon^ yep, kat ICU, but xtau lagi cawangan mn. sementara tu duduk kat HQ.


gulagula^ mmg camtu rules dia. lain dgn private :B
tasha mmg cute ^^


nani^ boleh je, nani. nnti apply la pastu ambik exam ptd xD

jon jonson says:
at: October 31, 2008 at 10:01 AM said...

bateri - lampu - starter suma ada kaitan kalo x syilap...ini pun pengetahuan dah lama banget

riken says:
at: November 1, 2008 at 12:31 PM said...

far adoration??? taknak buat 1st move ker? ataupun sajer jer suka tengok mcm lagu shati & marcell, hanya memuji.