Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, October 06, 2008

siri photo TIGA

siri photoshoot raya xD
(siri foto2 bercakap sendiri)











13 comments:

uShop says:
at: October 6, 2008 at 5:36 AM said...

wani yg memakai shower cap berkate:
"adik2 jangan nakal ye. ikot cakap mak ayah. jgn main mercun buatan sindri, kalo beli kat kedai apek xpe.."

wani ezryl * says:
at: October 6, 2008 at 7:31 AM said...

haha. kat kampung bunyi mercun + bunga api (ye, bunga api yang meletup kat angkasa tu) adalah melampau kuat. rasa nak balas balik dgn meriam lanun tu pun ada, biar terbakar rumah diorang ahaha jahat gile wani :P

kaizenDaGreat says:
at: October 6, 2008 at 8:16 AM said...

bergaya sungguh keluarga kamu...
boleh jadi model iklan keluarga bahagia di hari raya dengan muka gembira!!! :p

dyan . says:
at: October 6, 2008 at 10:13 AM said...

gambar first yang tengah tu comel.......

selamat hari raya juga...
**tlmbt wish.. lariksss...

Iz says:
at: October 6, 2008 at 12:32 PM said...

hahahah lawa shower cap ko. kat mana ade jual?

Nem0 o0h Nem0 says:
at: October 6, 2008 at 6:15 PM said...

nk beli jugak showr cap versi wani tu,mane nk dpt yek?=p

wani ezryl * says:
at: October 6, 2008 at 6:17 PM said...

kaizen^ xde la weh, familyku biasa2 sj. orang kebanyakan yg banyak makan HAHA


dyan^ itu adalah the mom. bangga gile beliau kalau baca ni hahaha *hye, ma!* xD


iz^ shower cap itu boleh didapati di kedai2 roncit berhampiran. memang atas shower cap ada perkataan :DD

riken says:
at: October 6, 2008 at 9:19 PM said...

hoho, paling best gambar yg ada gambar jari yg enter-frame tu...klakar sangat...
p/s naper takder gambar satu family???

gulagula says:
at: October 6, 2008 at 10:22 PM said...

your mom is so cute, lentok sana, lentok sini...>__< btw, suka #5. ^_^

ah..so the theme colour is black/grey ey? itukah baju raya yang beli last2 minit tu? o__O

hyfa hasan says:
at: October 7, 2008 at 3:25 AM said...

wah..cantik yer bju raya..
ni kat mana ni..trganu kew??
terengganu kat mana??

Nadia says:
at: October 7, 2008 at 4:35 AM said...

saya amat ske gambar2 famili anda XD
i missssss taking pics with my brossssss aaa~

ah well.

moar pics pls 8D
*tanpa segan silu*

wani ezryl * says:
at: October 7, 2008 at 3:20 PM said...

riken^ pjg crite yg jari2 tu. semua kes balas dendam. haha. ohh gmbr 1 family xsempat ambik. lupa. semua sibuk nak buat sesi fotografi sendiri :PP


hza^ haha xdelah. xde theme color, warna2 tu semua kebetulan xD (kitorg sehati sejiwa.. konon. ohok)


hyfa^ ni kat n9. lepas n9 baru balik tganu. tganu kat dungun ^^


nadia^ gambar sekeluarga xbyk sgt sebab semua terdistract pergi makan + beraya.. haha. manakah gmbr raya nadia. kam on photos. mari keluar! :P

iNi DunIakU says:
at: October 11, 2008 at 8:00 PM said...

sagt pandai pics itu berkata-kata