Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, October 07, 2008

bukan tentang awan

kat belakang awan ni ada cahaya naik ke atas. nampak tak nampak tak *excited*


awan korner. hah haha.


okey bukan nak cerita pasal awan sebenarnya.

tadi pergi sect9, nak cari selipar/sandal (sandal sy bukan sandal jalan kletuk kletak tu. sandal sy adalah sandal menyeret-nyeret sports punya haha) :B nak carik sandal yang sebijik macam yang kena curi kat masjid tu :P

pastu pergi kedai yang sama. asked for the same sandals. tak ada stok.
jumpa flip-flop lawa. putih-baby blue. asked for a size. tak ada stok.
jumpa sneakers nike sebijik macam yang kena curik dulu *ye, barang-barang sy banyak kena curik T_T* pun tak ada saiz. what!

lepas tu secara tak sengaja
ternampak and terbeli 2 pasang baju kurung super lawa. SUPER LAWA i tell you :DDD
plus beli lepas raya dapat potongan harga.
adakah kami pembeli pintar? ye. HAHAHA

pergi beli dvd.
excited ada blue-ray disc.
belilah.
balik-balik rumah tengok,
dalam bekas tu tak de CD! apekah-----
esok kena pergi balik kedai tu mintak lain T_T

oh dapat dua kad raya hari ni.
iz, kad raya ko da dapat. thanks yea xD mana astromax itu? lolx
kad-kad dari luar negara belum tiba, harap maklum.

ohh hari tanpa kerja adalah sangat seronok.
i need more cuti.
more!
:P

12 comments:

Iz says:
at: October 7, 2008 at 10:56 PM said...

ehhhh astromax tak sampai??? aku hantar sekalik la dgn kad raya kau, hahahah.

walaupun dah cuti seminggu, tetap tak cukup bagi aku.. aku pun nak cutiiiii lagi.. cuti cuti dan cuti sampai tahun depan, tapi gaji masuk tetiap bulan, boleh?

Nadia says:
at: October 8, 2008 at 1:24 AM said...

kad-kad dari luar negara belum tiba, harap maklum.
O_O; terasa weh terasaaa *pedih*
ahaha...mm kalo mengharap kad dai Nadia, maka...kena tunggu lagi sebulan kot. ahaha.
*mengelak balingan kaktus dari wani*

*koffkoff*

mm. wehhh lawalah awanan itu 8D
esp awan belok tu XD

ehhh selipar/sandal tak dapat satu pun? tak kena hari kot =B
tapi dapat baju kurung super lawa tu best aaar~ compensate untuk ketiadaan selipar/sandal =D
ehhh pastu takde CD plak dalam bekas tu -- sangat...weirdlah hari ko weh 8O

peej says:
at: October 8, 2008 at 1:46 AM said...

lawa la pic tu..
ni amik pakai camera hp baru tu ke??
gile best.. ;)

uShop says:
at: October 8, 2008 at 3:52 AM said...

kad luar negara x sampai lagi?!

huh..
adekah ia x menggunekan kapal terbang,
lalu menggunekan kapal laut,
lalu kapal itu telah ditahan lanun,
lalu kad itu mungkin jadi kad raye haji :P

kalulah yg dicuri itu sumenye disedekah..
banyak pahale woo!!

uShop says:
at: October 8, 2008 at 3:53 AM said...

owh luper..
best giler ade line cahaye kat awan tu!!
cm ia retak mahu terbelah xD

go go sky lovers!!

riken says:
at: October 8, 2008 at 7:42 AM said...

wah, you got a blue-ray disc player/PS3 at home??? i'm still saving some money for those things.
i'm quite broke myself after the tassie trip thing.

riken says:
at: October 8, 2008 at 7:44 AM said...

hoho, tak sampai lagi ker???

wani ezryl * says:
at: October 8, 2008 at 8:19 AM said...

iz^ tu pasal. xmuat tu astromax nak masuk dlm envelope.. hahah. boleh ko nk cuti camtu, ko cuti sambil sambung belajar.. ekeke


nadia^ weh tu bukan ditujukan utk si noddy hahah. tu sbb usop dgn riken ckp diorg ada hntr kad. so inform diorg yg kad belum sampai lg :PP

awan belok tu macam boleh buat logo extreme product haha

tu ah. heran, semua benda xdapat semalam. herannnn


peej^ ha a ambik pakai phonecam je. senang xyah bawak kamera berat lolx


ushop^ ye kot. kad tu dtg msia naik tongkang ekeke :PP awan yg superb :D


riken^ wutta-- kne pakai player sendiri ke? tidakkkkkkk

oh kad belum smpai lg. biasalah, pos msia cuti raya hari tu :B

riken says:
at: October 8, 2008 at 11:16 AM said...

yer wani, blue-ray disc tu kena guna player sendiri & tak bleh guna kat dvd player yg biasa. the cheapest blue-ray disc player adalah PS3. hoho, since u already 'terbeli' satu blue-ray disc, aper tunggu lagi, beli lah PS3 pulak with ur duit raya :P

wani ezryl * says:
at: October 9, 2008 at 8:21 AM said...

oo. but surprisingly blu-ray disc yg sy beli tu boleh ditonton kat my dvd player! xDD and the result was super nice! wuhuu crisp picturesssss :DDD

riken says:
at: October 9, 2008 at 8:46 AM said...

hrmmm, i'm quite surprise too. my mistake kot...

wani ezryl * says:
at: October 9, 2008 at 11:29 AM said...

yah me too. cuz a friend said the same thing. then pergi kat kedai dvd, org tu cakap player diorg boleh main. so apa lagi.. >:]