Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, October 07, 2008

mis primos *

siapa hari tu yang tanya where's my cousins photos?

haha sy ada banyak cousins.
super banyak, esp in n9. and they'r hyper mind you :P

kat bawah ni adalah cous2 kat terengganu, the little ones. (tak semua balik & i din shoot all.. so..)

wafi. he's cute and independent for his age xD


dia adalah terpengaruh dengan siri ultraman di tv :B


3 siblings hoahaha. well ada 4. mana lagi sorang?? *carik carik*
yah all my couzs are cute. sy je tak. sobs. lolx


rutin membaca paper kat kampung. oh yang tu haret, xpayah diperkenalkan lagi :PP
yang si kiri tu adalah camera shy. maka ni satu achievement dapat tangkap gambar dia.. hahahaa


ok tepukan untuk semua cousins sy!!
:DD

**mis primos = my cousins (in spanish)

8 comments:

riken says:
at: October 7, 2008 at 9:40 AM said...

wah, best nyer beraya ngan sedara2 kt kampung. berapa umur si wafi tu??? 2 tahun ek???

jon jonson says:
at: October 7, 2008 at 12:02 PM said...

saya,saya(sambil mengangkat tgn)...gmbr bdk2 tu ok gak tp nak yg dah cukup umur haha

wani ezryl * says:
at: October 7, 2008 at 3:13 PM said...

riken^ hayoshh rasanya dia 2 tahun. sangat comel ^^


jon^ haha maaf, cousin2 yg besar ramai xbalik beraya kerana berada di tmpt len :PP

jon jonson says:
at: October 7, 2008 at 3:23 PM said...

that's not the spirit of raya! xpe,thn dpn maseh ada

hyfa hasan says:
at: October 7, 2008 at 8:46 PM said...

ler..org ganu..
doh reti dok cakap ganu ni??
ehhee..

ni kmpg kat mana??
KT ekk..

wani ezryl * says:
at: October 7, 2008 at 9:23 PM said...

jon^ lolx da ada yg balik kg mentua, kg belah nenek len, yg keje luar etc. mereka xpinta xnak balik.. ekeke


hyfa^ dok reti cakak ganu. reti cakak shah alang je. hehe

xlah, kg kat dungun xDD

Nadia says:
at: October 8, 2008 at 1:29 AM said...

*tepuk tepuk tangan untuk cousins wani*

XDDD

wani ezryl * says:
at: October 8, 2008 at 8:24 AM said...

*baling bunga2* xDD