Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, October 16, 2008

hari ni dalam points

ok short recap of everything :

-hari ni kerja dengar taklimat sampai nak termuntah :B
-tak makan breakfast hari ni bcuz i dun eat nasi lemak. nasib baik da makan kat rumah haha
-we have a romeo among us ptds (tapi dia mengaku diri dia sebagai "juliet" lolx). mana-mana je dia akan bercakap-cakap dan meng-flirt perempuan. ok may b he's friendly.
-ketua kitorang bermuka macam lash mokhtar *tu ke nama dia?* yang berlakon goda bahaha.
-hari yang hectic maka tag akan buat on weekend ^^v

ok tu je.
short gile.
lol.
later.

3 comments:

uShop says:
at: October 17, 2008 at 12:15 AM said...

huhu seronok pulak bile mengikuti kisah org2 yg masok keje ni. kursus la, taklimat la..
bile la nk sampai zaman itu xD

*lagi setahu lebih!!*

gulagula says:
at: October 17, 2008 at 12:16 AM said...

waa..sound so busy...takpe la...kebarangkalian untuk free lepas ni sangat tinggi kan?

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:22 PM said...

ushop^ weh janganlah. silakan enjoy ketika belajar. dengar taklimat sepanjang hari adalah bosan.. ekeke


gulagula^ ohoh xtau la pasal free or not. macam x free je T_T