Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, October 02, 2008

i give you another auto-publish entry

here's another auto-publish post for you guys xD

gambar2 ni xde kaitan dengan raya.
ni time bukak puasa hari kedua terakhir ramadhan :]

nasi kerabu dengan ayam goreng.. sy punya! xD
serius sedap & spicy.


roti bom the dad punya.
the dad suka makan roti bom (ataupun falet panggil ni, 'roti meletup'?? wut the---)


air kelapa sangat best beli kat bazar 19.


masa entry ni keluar, sy may b on the way nak sampai kampung lagi satu (estimate sampai kampung = after 9pm). sy dah budget baik punya auto-publish entries ni hahaha. by the time sampai terengganu, ada internet and ada astro. maka marilah sama2 tunggu adakah si wani ezryl akan dapat blogging ataupun terpengaruh menonton astro kat kampung (a.k.a. xsempat nak blogging?). LOL

have fun, everyone!
ni dah raya kedua ni :D

3 comments:

jon jonson says:
at: October 5, 2008 at 9:36 AM said...

ingat nasi kerabu dr kg td...nak kopok leko!

wani ezryl * says:
at: October 6, 2008 at 5:42 AM said...

kampung xbuat nasi kerabu. kampung buat sate yah haha :PP adoii keropok lekor xsempat beli. org beratur panjang gile T_T

jon jonson says:
at: October 6, 2008 at 10:47 AM said...

mesti tokey kopok leko punya kuih raya pon men tunjuk je