Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, October 11, 2008

di tepi pokok ada sekotak ais krim <--title apekah!!

selamat bersabtu! kpek! *kena pukul dengan cikgu BM* T_T
wohha berjaya blog lebih awal than expected! 8o

semalam ofis kitorang buat jamuan raya potluck style,
and semalam was my last day at the office. (sob sob) koranggggg *buat tangan gapai-gapai dari atas kapal besar macam cerita zaman dulu* I WILL MISS YOU ALLLLL *terjatuh laut sebab hyper, kena gigit dengan ikan jerung*

ackt pagi-pagi ni agak mental. sori.


my very last morning at the office.
kena tangkap gambar meja, kang da xjumpa dengan komputer ni :P


ohhoo quarter-cubicle kesayanganku! xD
ni lah kubikel web team.
kubikel ni jugak adalah booth makanan. sebab biasanya kitorang supply makanan ringan kat sini. budak-budak lain akan datang mendapatkan makanan kat kubikel kami *apekah---*
will definitely miss that T_T"


ohoo pizza bawang tahap mokhsa <--xtau eja istilah awang2an ni :B
lepas ni tak jumpa da pizza ni.


haha! :P siap pura-pura buat aksi rumah urut kat sini :DD
selalunya kalau saya+fini ada problem dengan programming, kitorang akan panggil sue+kam wai to the rescue (sebab diorang hebat!) ^^v
ni konon fini sedang membodek sue yang sedang membantu beliau.. hohho


tengah hari tu ikut susi pergi ambik makanan2 kat rumah dia @setapak. untuk pot luck tu.
dia supply karipap, kuah kacang, bi hun goreng dengan rendang ayam.
pastu susi showed me her precious geramness cat!! nama dia comot dan ohee sy suka pegang dia!! xDD (sy nak karpet bulu tebal camni from ikea.. ohok. ok xberapa nak ada kaitan HAHA)


kucing ni gerak-gerak, susah nak tangkap gambar dia. mungkin dia atlet xDD
comot adalah besar & berbulu kembang *and clean, yang penting*
sy harap ada banyak kucing tapi sy xmampu nak jaga.
si carpet tu pun sebab dia tau take care diri sendiri.. lolx.


okeh nanti sambung!!
:D

9 comments:

.. faizuRa .. says:
at: October 11, 2008 at 12:35 PM said...

last keje?nk pegi mane lak wani..???^_^

jon jonson says:
at: October 11, 2008 at 1:00 PM said...

dah dpt ek panggilan utk berkhidmat kpd negara, congrats!

uShop says:
at: October 11, 2008 at 3:36 PM said...

owh last day..
pas ni ke mane..??
[adekan penah cakap tapi Aku xterbace..]

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 11, 2008 at 8:45 PM said...

pizza itu nmpk sedap..mintak sket..:p owh last day? praktikal kah? or keje?

wani ezryl * says:
at: October 12, 2008 at 3:16 AM said...

faizura^ ohok xtau nak ke mana. nanti akan cerita entry2 akan datang :D


jon^ yoshh. berkhidmat utk diri sendiri sebenarnya ekeke (a.k.a. working for money? lolx)


ushop^ ohaha xcakap lg nk ke mana sebab xtau nak ke mana xD


nani^ kerja permenant, tp terpaksa berenti T_T oh yeh pizza tu mmg best gileeee =p~~~

uShop says:
at: October 12, 2008 at 6:29 AM said...

wahaha..wani yg mahu berahsia.
nnti cerita okokok <--okx3 or bunyik ayam berkokok? :P

wani ezryl * says:
at: October 12, 2008 at 7:48 AM said...

xnak spread benda yang xtentu lg.. ekeke

okok tu macam nak gelak tp tercekik haha

dyan . says:
at: October 13, 2008 at 9:33 AM said...

last day?

oooo.. ni mesti dapat yang wani pegi exam hari tu eh?
waahh.. bestnya.. kagum2..
tahniah2...
hihi..

Iz says:
at: October 13, 2008 at 10:03 AM said...

yay! dapat keje kat area mana?