Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, October 06, 2008

wonder

*gelak kejam kat tepi bukit-bukau*
kawan2 yang still dapat duit raya! kita semua adalah muda! hahahaaa xDD

9 comments:

Nem0 o0h Nem0 says:
at: October 6, 2008 at 6:15 PM said...

waaa dpt duit ry lg?bestnnyyerrr... nk jugak sikit..=p

riken says:
at: October 6, 2008 at 9:14 PM said...

huhu, terharu la bila dapat duit raya dari wani. thanks a lot. really appreciate it (tersenyum sorang2 bila bukak ur card tu). selamat hari raya to you too. mesti best kan beraya kat kampung.

p/s adakah saya still dalam kategori org2 yg muda??? yeah, think so :P

Iz says:
at: October 7, 2008 at 12:33 AM said...

aku pun dapat duit raya. total ialah RM7. Paksu aku kasik RM5, kazen aku kasik RM2. tu pun sbb aku dah lama tak jumpe kazen tu, dia terpedaya bila aku ckp aku tak keje lagi, so dia bagi duit raya, hahahah

hyfa hasan says:
at: October 7, 2008 at 3:24 AM said...

wah duit raya...
nak nak..
akak kan dah keje..
kasihanilah kami yg student lagi ni..hehee

uShop says:
at: October 7, 2008 at 3:38 AM said...

waa!! masih dapat byk duit raye 80

sgt best.nk g beraye kat kampong wani la.kerana duit raya tiada had umur xD

Nadia says:
at: October 7, 2008 at 4:49 AM said...

waaah mahu jugaaa~
eh randomly, i was the one yang kena tulis nama of my cousins on all sampul duit raya, senang nak distribute nanti 8D
i miss that job (eh job ke?)

wani ezryl * says:
at: October 7, 2008 at 3:16 PM said...

nemo^ kite x paksa, diorg yg nak kasi.. lolx


riken^ yes, anda muda, sy muda.. kita semua muda!! *high five sket* xD


iz^ ko melakukan scam utk mendapat duit raya! ahaha :PP


hyfa^ nah ambik sikit *tolak sebahagian duit kat hyfa* :P


ushop^ agaknya yg xkenal tu, dia kasi sebab salah faham *ingatkan gwe sekolah lg?!!*


nadia^ ahaa kire job jugak tu. seronok kan tulis2 nama org atas sampul xDD

jon jonson says:
at: October 7, 2008 at 3:25 PM said...

musuh jgn dicari rezeki jgn ditolak

wani ezryl * says:
at: October 7, 2008 at 9:23 PM said...

tol tu. duit lagilah jangan ditolak xD