Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Sunday, October 19, 2008

batu-batu berfesyen

sy kat voir :]
ni kat subang parade.
hahah sy terjumpa satu baju pure batu-batan tadi! serious beb. mari lihat (kerana sy sempat tangkap gambar. sila tepuk dengan hebat :PP)

batu kat kolar baju tu, sebijik macam batu kerikil. just berkilat sket a.
omg. ;P

(tapi salute la, sebab gunakan unsur2 semulajadi dalam design. tapi sy tak nak pakai :P)

//

sy dulu adalah sorang yang berdiam diri kalau orang potong queue depan sy.
but like, this year sy akan sound je orang tu (kalau rajin & kalau orang tu tak nampak macam gangster.. koff koff)
tadi sy beratur beli ubat gigi kat kedai runcit.
then ada mamat ni, tinggi a, suka2 je menyelit depan sy (ok may be dia xsedar.. positif positif :B)
i din sound him.
i just.. tik! tik! cuit bahu dia. pastu dia pusing. pastu sy tunjuk isyarat jari macam samseng. isyarat jari suh dia ke belakang. ok patuh pulak mamat tu, terus dia ke belakang hahaha. may be next time boleh praktikkan kaedah ni pulak. a silent treat.
(tapi silakan jangan cuba kat siapa-siapa yang nampak macam gangster & membawa parang T_T)

13 comments:

jon jonson says:
at: October 19, 2008 at 10:28 PM said...

good, fight for ur right!...jgn takut wlpn org itu membawa M16 sekalipun

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:37 PM said...

ohoo kalau dia bwk m16 pastu mengamuk, mmg sy da lari awal2 :DD

gulagula says:
at: October 20, 2008 at 12:00 AM said...

awesomeness!!!*tabik wani*
i wish i could do that, but just not enuff courage le...paling teruk pun just pandang slek je kat diorg...
but hopefully one day i can do that...>__<

Nadia says:
at: October 20, 2008 at 8:11 AM said...

lol batu kerikil for SERIUS?
mahu lihat sesape pakai ngan gahnya masa berjalan 8D

gulagula says:
at: October 20, 2008 at 10:38 AM said...

WAHAHAHAH....
can't imagine how the person wears the dress with all those stones...T__T
reminds me of geography lesson during school time where i learned about jenis-jenis batu: batu kerikil etc... =P

nadxoxo says:
at: October 20, 2008 at 11:12 AM said...

speak up, gorgeous xD <-- baiklah!! hahah

cumel je baca cara cik wani ezryl menulis (menaip)

kalo ade org potong queue depan saye, saye akan buat muka pelik kat dia (dahi kerut2 pandang dia). n then pastikan saye duk depan dia gak lepas tu. haha. org yg paham tu org yg IQ tinggi sahaja..haha :P

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 20, 2008 at 11:36 AM said...

hahah..sy pun pernah berebut line dgn orang yg badannya 2x ganda lagi besar ketika beratur membeli tiket LRT..tp sy buat muka garang pdhal dlm ati dah kecut..haha..

this.is.not.me says:
at: October 20, 2008 at 12:02 PM said...

adekah anda bermuka garang ketika itu??
xoxoxoxoxo

Iz says:
at: October 20, 2008 at 3:56 PM said...

hahaha sopan je kau. kalau aku mesti dah sound "Hellllooooooo, reti beratur tak?" biar seme orang dengar

uShop says:
at: October 20, 2008 at 5:03 PM said...

wahaha care yg baik.
main cuit2 :P

satu yg bagus org sini ialah, walaupon sume tempat kene berator, org yg baru datang akan melaungkan pertanyaan "sape last??"

jadi xde la org tersilat nk potong. kalo potong jugak, leh teros bg penyepak xD

misz eyeliner says:
at: October 20, 2008 at 10:19 PM said...

patut baling lelaki tersebut dgn batu kerikil yg terdpt di kolar baju itu.

peej says:
at: October 21, 2008 at 3:28 AM said...

lawa a baju tu..aku sukaa...

wani ezryl * says:
at: October 21, 2008 at 10:12 PM said...

gulagula^ xpe hza, tegur je kalau diorang yg slh :)

haha baju2 pesen batu are so "in" these days.


nadia^ rasanya bukn batu betul2 yg dikutip kat jalan, but the design is exactly looks like that! 8D


nadxoxo^ kan. orang2 yang suka potong queue ni kena bitau dia jugak, kalau x nex time dia mesti nk potong queue lg sebab xde org tegur :P


nani^ kudos to you! x] size doesnt matter kan ^^


this.is.not.me^ xlah, muka biasa je. sy bukan org garang lolx


iz^ mn la tau kot2 dia xperasan okoko. xpelah lain org, lain cara sound ^^


ushop^ bagaimana pulak dgn kes mamat2 arab yg potong queue tu? lenkali ko kne cuit diorg jugaklah :D


misz eyeliner^ hahaha rejam kan. rejam ramai2. good idea xD


peej^ ohaha baju tu mmg lawa, yg batu2 tu ikut orang la. kalau suka boleh je pakai. kite xske batu2 ^^