Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Monday, October 27, 2008

seharian pada hari deepavali

hari ni deepa day yehha.
tahun ni tak de sapa-sapa post nama sy dalam ucapan deepavali kat tv kan? tak de kan? *sambil pandang z* :PP

hari ni kitorang ke sunway pyramid.
cuz haret wanted to find his watch, and i wanted to find my shoes.

sebelum tu pergi makan ikan masak pedas kat tesco dulu.

bila bawak pinggan ikan ni, serious memang orang len akan pandang.
da agak dah. mesti diorang drooling tengok. HAHAHA
sampai akak yang kat meja seblah pun tanya sy makan apa. dan sy dengan seronoknya mempromote ikan masak pedas ni xDD
(harga rm5.50 super murahan murah)


sunway pyramid yang tak pernah fail dengan deco sambutan perayaannya xD


inside sunway pyramid in random :P


singgah gerai swatch (kesian swatch tak mampu beli kedai. dia bukak gerai je, tu pun pakai van.. ekeke) wani kejam :PP


there there. kami di swatch :PP


depan van swatch tu, adalah kedai crocs.
sy memang agak ulu bila tengok kedai crocs ni.
sebab kat dalam banyak gile crocs yang super lawa.
(note : crocs tak terhad kepada kasut je. sandal crocs sangat cune!)
cune==cute+cun.
tengoklah kedai dia dari luar. colorful sungguh.


haret dengan muka tak puas hatinya :PP
merata ok dia carik jam.


me at swatch.


mamat belakang tu potong rambut sebab nak buat presentation.. wah haha.
ok, us at swatch.. again.
sori sebab malas nak tangkap gambar kedai2 len.
biasanya akan tangkap gambar kedai pertama, pastu kemalasan menjelma dengan hebat :P


sy suruh haret posed depan kedai guess. lawalah.
^^


and sy telah berjaya membeli kasut scholl untuk kerja xD
dan socks di sox world.

dan makan pisang goreng azmi masa balik rumah.
ohoo pisang goreng azmi yang lazat & rangup. krup krap.

:D

10 comments:

Nem0 o0h Nem0 says:
at: October 27, 2008 at 8:37 PM said...

dpt tak haret bl jam??

Eiyna says:
at: October 28, 2008 at 12:25 AM said...

pisang goreng azmi??? mcm penah ku dgr....adekah yg gerainye femes smpai kne bratur pnjg tu ekk....abg kite penah pomot kat kte tp kte lom rse lg...owhh tulunla kasi kte rse ;p

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 28, 2008 at 9:41 AM said...

ikan tu perghhhhhhh..meleleh air lior melihatnya..=P swatch? jam disitu sgt stylo. Croc? woweeeee..super duper cun dia punya sandal..tp sgt mahal wooooo..=P

.. faizuRa .. says:
at: October 28, 2008 at 10:27 AM said...

kenapakah adikmu yg mnjadi mangsa posed itu??mengapa tdk kamu??:D

riken says:
at: October 28, 2008 at 10:44 AM said...

wahhh, someone got himself a new swatch.
p/s ikan masak pedas tu mmg nampak menarik. tempat pertama yg patut dituju bila balik karang (tapi tak tau bila, duhhh)...

uShop says:
at: October 28, 2008 at 1:08 PM said...

ikan masak pedas itu adakah masakan special yg wani je tau?
kelihatan sgt best!

selamat depavali wani!!
eh..itu haret dapat x jam die??

jon jonson says:
at: October 28, 2008 at 3:48 PM said...

saya adalah tidak mampu menghabiskan beratus utk sandal, cukup sekadar asadi yg tak cecah 20 pun di tesco...pun selesa-thats all i need

wani ezryl * says:
at: October 28, 2008 at 8:54 PM said...

nemo^ dapat2, drp 'van' tu.. lolx


eiyna^ ko turun shah alam mon-saturday, kite akan bwk ko makan pisang goreng ni. serius. eh turun hari sabtu a. hari len kite xde rumah.. ahax.


nani^ betul weh, sedap ikan tu. tolonglah try, semorang :D

crocs mmg mahal, xmampu nk beli. mampu tgk je :P


faizura^ sbb sy yg nk tgkp gmbr. dia tgkp belum tentu jadi.. bahaha (xpercaya adik sendiri >:PP)


riken^ xpe, masukkan je dalam list dlu. dah balik sini kang, serang satu2 kedai yg dalam list ;]


ushop^ mak sy jugak tau xD may b org len yg datang kat tesco xperasan. tp wajib cuba ikan masak pedas ni! =p~~

selamat diwali! :P yep, haret dpt jam dia. lupa pulak nk tgkp gmbr :P


jon^ sy masuk kedai crocs pun utk cuci mata saja.. lolx. nk beli tunggu kaya lah :DD

BlankQo says:
at: October 29, 2008 at 7:22 AM said...

yer.... mmg terliur melihat ikan masak pedas tu... mekasih la wani yek... membuatkan rasa ingin makan sahaja skang.. huhu

hyfa hasan says:
at: November 1, 2008 at 4:59 PM said...

hehe.. tu adik wani ekk..
sama lah pic yg last tu..
hyfa ada gak snap mcm tu..
ehhee..