Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, October 25, 2008

photostock

hoh hoo it's saturday oredy.
sangat heaven bila tau isnin ni cuti.
akan maximizekan penggunaan cuti.. heh :P

oo ok. photos time!! xDDDDD

kitorang dalam bilik mesyuarat.
team photo kena jugak at least masuk jari sy.. hahah.
time ni semorang stay back. yang best stay back ada free food and you'r staying back with your friends. dengan lawak2 mental diorang, we're laughing most of the time (ketawa-serius-ketawa balik) :DDD


ni serious time. koh2. ye lah tu :PP


freakin eff pergi makan pun pakai blazer!! (cold)
muka ikan buntal. lolx


tasha berbizi-bizi menaip :P
tasha suka makan macam sy & kelakar.


the boys dalam library xP
hambik ko semua buat aksi membaca kat situ.
(hujung tu adalah sorang girl)


team lagi satu dengan task diorang. super serious ok perbincangan.
task diorang agak kritikal la jugak. tu pasal.
sebenarnya diorang satu group dengan kitorang, then pecah lagi into task-group. camtu la. nak terang panjang pun tak guna :P
(personally like this photo. oh sy terrer tangkap gmbar wah haha)


untuk membuang masa, kitorang main tangkap gambar sebab dinding dia lawa.. lolx.


aksi "eh, burung itu melepas sambil terbang! ha ha ha" <--stok pura2 gelak sopan :P


ok tu je. ciao!

10 comments:

hyfa hasan says:
at: October 26, 2008 at 1:16 AM said...

bizi nya..hehe

uShop says:
at: October 26, 2008 at 5:23 AM said...

wah wah korang sume ini macam enjoy gile je yek.
adekah kursus ptd ni memang menyeronokkan or hanya kerana ini wani?? xD

-gamba raja tu macam aksi hang tuah ajak jebat turun istana..
"heeeiii jebat!!"

jon jonson says:
at: October 26, 2008 at 7:00 PM said...

tasha la pulak...arghhh berdarah idung

wani ezryl * says:
at: October 26, 2008 at 7:45 PM said...

hyfa^ mmg bz, hyfa. kitorang balik malam.


ushop^ ptd patut serius lolx. tp budak2 dalam ni gila2 semua nak buat camne.

hahaha betul jugak tu. "ko turun skang jebat!!" :P


jon^ hadoii ambik tisu lap cepat!

riken says:
at: October 27, 2008 at 8:14 AM said...

wahhhh, maner tisu nie pegi pulakkkkkkkkkkk...

jon jonson says:
at: October 27, 2008 at 6:16 PM said...

adakah tasha juga bakal nikah ujung thn ni...kita tggu jawapannya hoho

wani ezryl * says:
at: October 27, 2008 at 7:45 PM said...

riken^ tisu?? lolx


jon^ hahah. maaf kerana most of the pretty girls in my blog are taken :B

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 28, 2008 at 9:37 AM said...

suka tgk gambar ikan buntal itu..kiut seyh..hahaha...

jon jonson says:
at: October 28, 2008 at 3:44 PM said...

most not all right?...tiba2 nmpk ada lampu putih di hujung terowong ;p

wani ezryl * says:
at: October 28, 2008 at 8:58 PM said...

nani^ adoiyai kiutkah ikan itu? lolx


jon^ haha xboleh blah ok, lampu putih :DDD xlah, ada je yg single lg sbnrnya. okoko.