Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Saturday, October 18, 2008

siri koleksi gambar2 carpet tido

dua tiga hari ni suka sangat dia ni tido.
lepas tu lapar.
lepas tu makan.
lepas tu tido lagi. bangun lapar, makan. adehh rugi makanan kat dunia ni. hahaha (mengata kucing, sendiri pun sama :P)





tadi tengok video biskot, oh teringat pulak kat dia :)

8 comments:

uShop says:
at: October 18, 2008 at 10:49 PM said...

paku dulang paku serpih,
mengata carpet dia yg lebih xD

agak2nye die tgh mimpi ape tu ek..

Lily.Lulu says:
at: October 19, 2008 at 9:49 AM said...

comeynyaa tgk dia tido ..
cam nak join sekali !!!

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:17 PM said...

ushop^ xtau la, kuat tido dia skang. da tua kot. hahaha


lily^ best wohh tido mcm kucing. xde problem (kecuali problem kelaparan haha)

jon jonson says:
at: October 19, 2008 at 10:33 PM said...

like cat like mak incheknya hoho...yg sudah tu sudah wani...

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:38 PM said...

apa salahnya kenangkan binatang2 kesayanganku xDD da mati kena diingat jugak (utk keinsafan diri :D)

Nadia says:
at: October 20, 2008 at 8:15 AM said...

carpet pulang ke karpet 83
haha okeh itu adalah lame.

tapi gambar sume tu mengingatkan kat kucing kat umah =3 Pururun/Pupu, tapi dah ilang mana taktau. meh.

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 20, 2008 at 11:33 AM said...

comelnyer...........seperti tuannya jugak :p

wani ezryl * says:
at: October 21, 2008 at 10:17 PM said...

nadia^ hahaha kelakar je ayat tu, boleh buat quote :PP pururun adalah nm yg comel! ^^ but somehow mcm pernah dgr nm ni.. tp kat mn---


nani^ dia mmg kaki tido dan kaki makan. haihs.