Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Tuesday, October 21, 2008

gossip xoxo & steamed iron

hokeh everyone sorry lambat ada konvokesyen tadi.
ni adalah laporan untuk hari semalam.. ohoho :PP
sebagai agen gosip *ok sy bukan, tu tipu :P* ni adalah gambar raja dan boyfriendnya di ptd.. ekeke amponn raja!! :P

raja dikenalpasti sedang mengelak ketika gambar cuba dirakamkan :P
ok sy boleh jadi paparazzi berjaya kan xD katakan ya!!
(note : itu bukan bf sebenar raja. raja tak de bf & sy xnak jatuhkan saham dia hee)


semalam raja & i dapat makan semeja dengan tan sri khalid ketua pengarah, maka sangat honoured sebab bukan semorang dapat makan dengan beliau. kitorang je dua girls dengan sorang lagi penghulu kitorang yang muka macam lash mokthar *wahaha kitorang ada artis di situ :P*. may be we're at the right place at the right time.


malam pergi sect 9 untuk memenuhi tuntutan haret, my bro.


haret ni kalau sekali dia cakap nak pergi somewhere (e.g. sect 9), dia akan cakap ulang-ulang sampai dapat.
i guess it grows in the family.
sy perasan sy dengan falet pun suka je buat camtu kalau nk something. kitorang akan keep on going chanting about it sampai dapat. walaupun dapat lambat. haha

maka kitorang telah beli dvd. as usual.

ada cerita kelakar kat sect 9. salah tapi kelakar. tapi takkan nak cerita pasal hal2 kesalahan kat sini kan. maka cerita dibatalkan :P

super busy maka malam tu pukul 10 baru beria-ia nak gosok jubah dengan gigihnya.
tau je la jubah tu besar & berat ala-ala guni/selimut/kain khemah etc etc T_T"

pastu haret bawak masuk steamed iron.
sy yang beli benda ni, tapi tak tau guna wah haha.
so last-last nak touch up kedut-kedut, suruh haret ironkan. oh itu tangan dia lah xD

ok tu lah cerita hari semalam.
toodles! :]

5 comments:

tropical_jingga says:
at: October 21, 2008 at 7:24 PM said...

so, soklannye... dh posting ke PTD nye? ke sumer org duk kt JPM jer??

wani ezryl * says:
at: October 21, 2008 at 10:06 PM said...

belum.. tgh induction lolx

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 22, 2008 at 9:28 AM said...

steam iron? tak reti guna la..haha..buat hiasan jerk..=p

uShop says:
at: October 22, 2008 at 1:24 PM said...

wahaha, ur bro sgt cool ar.
nk ye die menolong gosokkan baju xD

wani dok semeje ngan pengarah? korang x kenyit mate kat pengarah tu ke lolx.
mintak posting dekat2 je hek hek hek..

[nnti akan di hantar ke mane2 kn korang sume??]

wani ezryl * says:
at: October 23, 2008 at 12:14 AM said...

nani^ sama la weh, sy pon xreti guna perkara itu hahaha


ushop^ dia mmg ske bab2 menggosok pakai steamed iron. ala2 benda pelik ni sukalah dia :PP

xberani weh nk kenyit2 mata. tp tu da kire langkah2 utk dikenalpasti oleh org2 atasan ekeke.

ha a nnti diorg main hantar je ke mana2 :P