Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Thursday, October 23, 2008

dah hari khamis!

hari ni sy adalah agak pemalas nak upload banyak-banyak gambar.

eh eh boleh sesiapa bagi tau, apakah ikon nota muzik itu buat kat tepi compose box blogger ni? xDD adakah boleh insert lagu? (sangat x sempat nak explore)

team sy team sy team sy <--see, betapa wani si pemalas T_T


sebab sy tak dapat masuk dalam gambar, masukkan sebelah tangan pun jadi lah :PP
promo, mamat dua orang tu single dan baik. hahah (tak ada kerja nak promo diorang :B)


all in all :

- kereta rosak, balik rumah naik tren, sampai rumah pukul 8pm sebab singgah kl sentral.
- gwe penat dowwww. pukul 11pm baru dapat shower ko bayangkan.
- sebab nak siapkan colouring (freelance *cough*), membasuh menyidai baju (my mom tak de minggu ni.. *cough*), tertidur pukul 9.. zzz.. terbangun balik. mess up gile jadual tidur T_T"



okkkkk tu je :P

9 comments:

tropical_jingga says:
at: October 24, 2008 at 12:07 AM said...

jumaat dpt posting laaa ek? heheh.. good luck ;)

uShop says:
at: October 24, 2008 at 3:19 AM said...

ahah wani buat iklan lelaki!

wani xmau ke? xD

eh eh minah yg tengah tu sape? 8)
*gatal*

good luck 2moro!!

hyfa hasan says:
at: October 24, 2008 at 3:25 AM said...

wah bizi nya bkerja..

misz eyeliner says:
at: October 24, 2008 at 10:33 AM said...

kete ko rosak lg ke?
apa kes plak kali nih?

wani ezryl * says:
at: October 25, 2008 at 1:02 AM said...

tropical_jingga^ xlah, kitorang duduk melepak kat jpm ntah sampai bila :PP


ushop^ ahli kump adalah sama spt ahli keluarga.. ekeke. yg tengah tu natasha hudson.. minus the hudson :PP


hyfa^ yeah agak bz x]


misz eyeliner^ bukan 'lagi', mmg rosak yg tu jugak. xsempat nk betulkan pun.

uShop says:
at: October 25, 2008 at 5:19 AM said...

say hye to natasha!! <--owh dasar lelaki~
ekeke

wani ezryl * says:
at: October 25, 2008 at 8:41 AM said...

wahah tasha ada bf. diulangi----

:P

uShop says:
at: October 26, 2008 at 5:12 AM said...

hoho *sorok belakang tiang*

[bajet same mcm baling bati sorok tangan, ni say hye kat gf org pastu sorok blakang tiang]

..aku yg tengah sugar rush sbb byk kek hujung minggu nih xD

wani ezryl * says:
at: October 26, 2008 at 7:54 PM said...

lolx xpe la ^^ huiyo byk kek kah. boleh buat bakery ni ;] eh ko boleh kawan dgn fini sebab dia pun suka buat kek. (hye fini! wutz up?) xD