Copyright © emp street©
Design by Dzignine
Wednesday, October 15, 2008

wani suka makan, anda juga begitu :P


bukak-bukak blog je ada gambar makanan kan.
mesti tensi. lolx *ah xkira, sy nak letak jugak :B okoko*
ni lunch semalam. buffet.
best seyh ayam masak lemak dengan sayur campur + tembikai. yosh :P

raja & i *the king and i? hahaha* kat somewhere tengah dipertontonkan video dengan extremenya.


ni sambungan gambar makanan yang di atas sekali.
kat dewan makan tengah makan *yea obviously T_T*


raja puasa, sebab tu dia tutup mulut xDD
(ko tutuplah mulut sepanjang kitorang makan, raja.. hoh haha)

//



hari ni ada jamuan hari raya. sepanjang-panjang kawasan tu ada macam-macam gerai makanan. rasa macam kat pesta makanan pun ada *kenapakah di mana ada wani, di situ ada makanan?? unsolved mystery.. lolx*
kat atas ni, gambar kawasan gerai-gerai bbq.
hambik, ketam sotong ikan udang, burung puyuh semua ada xD sy  tak pergi tempat lain dah, sy pergi serang kawasan ni je :PP
makanan lain pun ada macam nasi beriyani, nasi dagang, nasi kerabu, lemang, rendang, sate, kuih, entah apa-apa lagi tapi memang banyak gile.


budak-budak ptd tengah makan.


raja yang makan satu round je.
(raja, ko nak jadi kawan kite ko kena makan lagi banyak daripada tu :P)


makan banyak macam ni! :P
haha tak de lah, satu tu je pinggan sy. satu lagi pinggan raja x]


ni first plate sy, lepas tu sy dah tak tangkap gambar dah.


stuff kat JPM (jabatan perdana menteri) :
- sy selalu sesat dalam building T_T nasib baik ada gps bergerak. lolx
- diorang suka-suka kat sorang mamat muka chinese yang kerja sini. asal dia lalu je, diorang akan tertoleh-toleh lalu membincangkan tentang beliau. wahah. kelakar ok.
- staffs yang in charge jaga kitorang minggu ni (pn. asiah & en. othman) adalah super baik xD harap dapat jumpa dengan lagi banyak orang2 baik dalam journey yang mencabar ni.. ecewah :P


p/s: sy tak tau camne nak pakai hud jubah konvo :P

10 comments:

tropical_jingga says:
at: October 15, 2008 at 9:53 PM said...

kursus ape ek nih? pra-penempata ke ek?? kursus makan2..??

misz eyeliner says:
at: October 15, 2008 at 10:49 PM said...

blog wani sgt mewah gambar makanan.
blog aku pun.
tapi kurang sikit dari wani.
ahaha.. tak mo mengaku.

uShop says:
at: October 16, 2008 at 3:13 AM said...

wah wah wani kembali lagi..dengan gambar makannnye xD

lapor diri n kursus kat bangunan jpm ye? ia memang besa/luas. dulu time ikot bapak g opis kat situ slalu main lari2 dengan hepinye *tipu je lari tu* lolx

Iz says:
at: October 16, 2008 at 9:04 AM said...

hahaha.. yaaa aku nampak ko pun kuat makan cam aku, tapi tak gemok2.. hehe.. udang itu nampak sedap, nyum

dakgilachoc a.k.a nani says:
at: October 16, 2008 at 9:39 AM said...

aiseh makan2 lagik...urghhhhh lapo.....=P

jon jonson says:
at: October 16, 2008 at 5:50 PM said...

betul2 langkah kanan nmpknya...selamat berbakti pd negara terchenta

kaizenDaGreat says:
at: October 18, 2008 at 11:12 PM said...

response to ur caption pasal makan dan kawan... ;p

"aku memang xleh makan nyk2... sebab makan byk2, adalah menyebabkan aku makan makanan kawan pula... hahahah"

~ok, aku mengarut sebab sangat penat minggu ini...:p

Lily.Lulu says:
at: October 19, 2008 at 9:51 AM said...

nak ciken wing tuh
sedapnyaaaaaa !!!

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:26 PM said...

tropical_jingga^ kursus induksi. orientasi b4 kerja xD makan2 tu kebetulan je ada. haha


misz eyeliner^ lolx xpe, blog ko ada eyeliner xD


ushop^ baik2 lari situ takut jatuh kolam. hahaha
(and yes, kat jpm. tp xnmpk pak lah pun :P)


iz^ kan. all hail orang2 kuat makan! :P (apekah---)


nani^ aiseh tgh lapa gak ni. jom makan! :D


jon^ ni da kire langkauan kanan da ni.. lolx. thanks jon.


kaizen^ ahaha adakah ko teringat kes budak2 ambik bi hun goreng banyak2 sampai kita kena tunggu 2nd trip pulak? :P tragis :P


lily^ ha a ayam dia best, tp cepat sold out :]

wani ezryl * says:
at: October 19, 2008 at 10:26 PM said...

tropical_jingga^ kursus induksi. orientasi b4 kerja xD makan2 tu kebetulan je ada. haha


misz eyeliner^ lolx xpe, blog ko ada eyeliner xD


ushop^ baik2 lari situ takut jatuh kolam. hahaha
(and yes, kat jpm. tp xnmpk pak lah pun :P)


iz^ kan. all hail orang2 kuat makan! :P (apekah---)


nani^ aiseh tgh lapa gak ni. jom makan! :D


jon^ ni da kire langkauan kanan da ni.. lolx. thanks jon.


kaizen^ ahaha adakah ko teringat kes budak2 ambik bi hun goreng banyak2 sampai kita kena tunggu 2nd trip pulak? :P tragis :P


lily^ ha a ayam dia best, tp cepat sold out :]